Horoscop Taur: Caracteristici si Compatibilități
Astrologia ne oferă nenumărate moduri în care putem înțelege mai bine lumea în care trăim. Fiecare zodie își are propriile sale caracteristici, energii și compatibilități. Iată un ghid complet toate lucrurile pe care trebuie să le știi despre Horoscopul Taur.

Ce Reprezintă Horoscopul Taur?
Horoscopul Taur este cel de-al douălea semn zodiacal. Taurul se referă la construcție și ființează sub influența planetei Venus, care reflectă lucruri precum iubirea, frumusețea și luarea unei atitudini relaxate în ce privește problemele. Perioada de Taur din anul astrologic acoperă calendarul de la 20 aprilie la 20 mai.

Caracteristicile Zodiei Taur
Taurii se numără printre cei mai constanți semne ale zodiacului, motiv pentru care sunt persoane solide și fiabile. Ei sunt perseverenți și își vor atinge țelurile, deoarece le tratează cu responsabilitate. Au și această abilitate de a vedea lucrurde la fața lor și sunt de obicei meseriași și dedicați. Simt nevoia de stabilitate în viața lor, iar dragostea lui pentru a se bucura de lucrurile frumoase și a-și rotunji circumstanțele este importantă. Aceste persoane pot fi insensibile și de cele mai multe ori își apere punctele de vedere; iar când este vorba de dragoste sunt adesea tandre și fideli.

Așa cum menționam anterior, Taurul este renumit pentru că le place să se bucure de lucrurile frumoase ale vieții. Ei pot fi mofturoși față de obiectele lor personale și vor folosi banii pentru a obține mai multă satisfacție fizică. Cu toate acestea, și Taurii au unele lacune: sunt încăpățânați și își doresc mai multă putere decât este necesar. De asemenea, au tendința de a fi posesivi și rigizi, puncte ce necesită aglomerarea așteptărilor sale.

Compatibilitățile Horoscopului Taur
Taurii sunt cei mai compatibili cu alte semne de pământ precum Fecioara, Capricornul și Racul. Acestea sunt tipul de relații pe care Taurii își doresc să le întâlnească și le preferă inimii lor. Aceste legături pot fi dezvoltate și între Taur și alte zodii, sunt posibile următoarele:

 1. Taur și Leu
  Relația dintre Taur și Leu poate fi extrem de armonioasă și compatible. Acestea sunt doua semne dedicate iubirii și au tendința de a se potrivi și a-și împărtăși idei bune. Atunci când ei se întâlnesc, se așteaptă reciproc înțeles și sprijin.

 2. Taur si Săgetător
  This pairing can also work well as they share a common interest in pleasure. The Taurus can tune into the Sagittarius’ adventurous side, while the Sagittarius can inspire the Taurus to take risks.

 3. Taur si Vărsător
  Taurii și Vărsătorii pot fi atrași unul de celălalt, deoarece au înclinații comune spre plăceri și distracție. Cu toate acestea, această relație poate deveni foarte volatile, deoarece Taurul este un semn foarte pragmatic, în timp ce Vărsătorul se scufundă în idealuri.

 4. Taur si Pești
  Taurii și Peștii sunt compatibili pentru că sunt amândoi semne creative. Peștii îi pot ajuta pe Tauri să-și dea seama de viața lor interioară în profunzime, în vreme ce Taurii oferă Peștilor siguranță și stabilitate.

Taurii sunt oameni muncitori și fiabili, motiv pentru care sunt recunoscuți pentru că au simțul datoriei și dedicării lor față de diferite activități și obiective. Acestea fiind spuse, au și o latură mai greu de observat – ei căutări continui pentru frumos și perseverența. De asemenea, pot fi compatibili cu mai multe semne zodiacale, având în vedere că au nevoi similare și își pot completa reciproc stilurile de a face lucrurile. Acesta este motivul pentru care Horoscopul Taur poate fi unul dintre cele mai gratificante și satisfăcătoare pentru cei care fac parte din zodia sa.