Horoscop Sagetator – Afla Secretele si Semnele Sale
Horoscopul Sagetatorului este puternic, simbolizând curajul, explorarea și libertatea, ceea ce face comuniunea sa cu elementul lui de foc, le stârnește în modul în care te impresionează. Bărbații și femeile Sagetatorului sunt ambițioși, independenti, optimisti și capabili să îndure ore intregi de lucru în același spirit.

Acest semn care prinde din 8 Noiembrie până pe 7 Decembrie te ajută să te descoperi mai profund și te îndeamnă să iei o poziție mai elevată, despre direcția vieții tale. Horoscop Sagetator te ajută să îți organizezi gândurile și să te pregătești de luă-rile de hotărâri sănătoase și înțelepte.

Să luăm un scurt interviu și să simțim câte ceva din personalitatea ademenitoare a acestui semn zodiacal:

 1. Simbolul Zodiacal:
  Simbolul zodiacal al Sagetatorului este săgeata care indică orientarea spre intensitate spirituală, curaj și înțelepciune. Ei își folosesc competențele și curajul lor excepționali pentru a descoperi semnificația vieții. Este unul dintre cei mai buni și mai curajoși cercetași în lumea astrologilor, deoarece acest semn încearcă să exploreze ce este cu adevărat însemnătatea vieții și are o pofta pentru învățarea noilor lucruri.

 2. Caracteristicile Personale ale Sagetatorului:
  Bărbații și femeile Sagetator sunt deseori numiți avangardiști, mormăind că ar fi radicali, ascultători și non conformisti. Ei sunt dispuși să exploreze inovarea și viziunea cu curaj. Dacă ei nu iau în considerare problema și ideea, se grăbesc să ia hotărâri radicale și intangibile. Își iau sarcinile în mod serios, acordând atenție detaliilor și curățeniei muncii lor. De obicei, Sagetatorii sunt curioși și caută să învețe despre alte culturi, și mentalități după ce se întorc de la călătorii multe.

 3. Relații:
  Oamenii din acest semn sunt foarte atrași de noi proiecte și acțiuni. Ei încearcă să lucreze în mod pozitiv, chiar și la nivel social. Sunt interesați de cunoașterea altor culturi și mentalități și mai ales de experimentarea culturilor incomode și neplăcute. Ei încearcă să coboare în adâncuri pentru că își măresc toate abilitățile.

Dăruirea, curiozitatea și inteligența lor uimitoare le fac pe Sagetatorii să fiti o partener înamorat și devotat. Ei au o viziune excepțională și sunt în măsură să-și satisfacă partenerul. Poisea, inteligența și senzualitatea fac a Sagetatorului un partener de vis. Oamenii din acest semn au încredere în natura umană și în schimb și respect pentru partenerul lor.

 1. Compatibilitate cu ceilalți Semne Zodiacale:
  Cuplurile Sagetator + Rac – Această combinație poate funcționa foarte bine. Unii pot spune că Sagetatorul devine ușor plictisit și că Racul vrând să fie prea posesiv poate fi o problemă, totuși singurul factor care poate afecta viabilitatea acestei alianțe ar putea fi caracterul distinctiv al fiecărui semn. Racul și Sagetatorul sunt profund diferiți în modul în care duc o viață și în modul în care abordează lucrurile, dar ei pot învăța cum să aprecieze și să dea ceva înapoi fiecăruia.

Cuplurile Sagetator + Leu – Acest aspect poate fi foarte dificil. Leul și Sagetatorul sunt ambele semne guvernate de Focul și acest lucru o să se prezinte ca avantaj și un dezavantaj. Odată cu începutul unei relații, se poate vedea că Leul are un temperament destul de stăpânitor și tocmai pentru că Sagetatorul și-a dezvoltat deja acel curaj de a se descoperi și a se aventura, se simte limitat și va renunța la relația.

Cuplurile Sagetator + Fecioară – Acest aspect se îndreaptă cel mai bine. Fecioara și Sagetatorul ar putea părea la început diferiți, dar acest lucru le va împiedica să stea împreună, deoarece acești doi vor oferi câte unul câte ceva care să completeze celălalt. Această combinație armonizează atitudinea creativă și receptivă a Sagetatorului cu înclinarea concentrată și practică a Fecioarei.

 1. Carieră și Activități Potrivite Pentru Sagetator:
  Sagetatorii se pot potrivi atât de bine în câteva arii.