Atunci când vine vorba de dragostea, zodia Leului și partenerii lor pot fi uimiți de ceea ce li se oferă, deoarece poate fi o călătorie uimitoare și în același timp și foarte dezechilibrată. Într-o relație, acești Lei mai leșinați ar putea săptămâna asta căuta să își găsească o cale mai buna de a-și exprima sentimentele lor. 

Acestora le va plăcea atunci când vor avea împreună acele momente romantice, de aventură, de încercare de noi lucruri împreună. Iată ce îi așteaptă pe Leii dragostei, în săptămâna următoare.

Generalități Despre Horoscop Dragoste Leului

Zodia Leului poate fi uneori descrisă ca simbol al soltariei, intrepiditatii si a adevarului diafan. Aceste trăsături comune pot face ca Leii să fie foarte competitivi în dragoste și, împreună cu farmecul lor natural, aceștia sunt adorați de către cei care știu că lumea lor vor fi luate în considerare. Când Leii își iau inima în mână, pot fi foarte generoși și devotate. Cu toate acestea, ei pot deveni destul de îngrijorați atunci când simt că lucrurile nu se îndreaptă exact așa cum îsi doresc, iar această energie poate provoca animozitate la persoana din fața lor.

Cei mai Buni Parteneri Pentru un Leu

Chiar dacă poate parea ciudat, cei mai buni parteneri de dragoste pentru un Leu sunt semnele zodiacale care sunt complete opuse: Fecioara și Scorpionul. Leii pot fi impresionați de persoana cu spiritul coerent al Fecioarei și de adâncimea intelectuală a acesteia. Pe de altă parte, Leul poate fi prins de misterul și inteligența întunecată a semnului Scorpionului. Aceste împerechiare devin din ce în ce mai populare în zilele noastre. Dar,Leii pot relaționa și cu alte semne zodiacale, precum:

 • Taur: Preferați să vă bucurați de lucrurile confortabile și de bunăstare împreună.

 • Berbec: Adorați aventura și vă împingeți unul pe celălalt pentru a fi întotdeauna în mișcare.

 • Rac: Susțineți și acordați sentimente adânci unul altuia.

 • Săgetător: Vă aventurați împreună și explorați lumea.

 • Capricorn: Prucurăți atingerea obiectivelor împreuna.

 • Vărsător: Respirați împreună experiență mistică.

 • Pești: Vă adânciți împreună în urmărirea creației artistice.

Cum se Poate Crea o Relaţie Drum Liber la Dragoste cu un Leu

Leii sunt relativ rezervati, în ceea ce privește sentimentele lor. Astfel, șansele de reușită a unei relații depind de modul în care sunt tratati sentimentele acestei persoane.

 1. Aflaţi ce îl interesează pe Leul dvs. Acordați-i atenția și interesul cuvenite şi sunteţi încrezător că veți avea relația de care aveți nevoie.

 2. Flirtați cu el. Permiteți-vă să fim mai deschiși unul cu celălalt și să profitați de orice moment pentru a vă strânge împreună în siguranță.

 3. Transformati-va dragostea in lumea visual. Ii puteti descoperi latura lui creativa si aventuroasa prin cadouri, vacante sau concerte. Acestea ii pot arata cat de mult va pasat unul de celalalt.

 4. Prefaceți lupta ta cu Leul. Cei mai buni parteneri ai Leului sunt cei care s-au obisnuit deja sa se lupte cu acesta. Utilizați această competiție pentru a va oferi stima de care aveti nevoie.

 5. Admiți cine este acesta. Leii sunt adevaratii lor si ar trebui sa-i acceptati asa cum sunt. Dă-i întotdeauna sentimentul că contează.

Realist, Leii ar trebui să te poarte cu respect și să se comporte ca un partener adevărat. Ei sunt adesea încăpățânați în ceea ce privește ceea ce vor, dar aceasta încăpățânare nu înseamnă că nu doresc și să plătească prețul activității voastre de dragoste. Cu atât mai simplu rămânecând în contact cu această persoană preferată, puteți avea încredere că veți rămâne împreună și vă veți simți întotdeauna îndrăgostiți chiar și în cea mai tulbure de iarna.

Și în final, atunci când un Leu poartă o relație, ceilalți parteneri vor fi mici șoareci în fața mândriei lor.