Fiecare parinte se simte fericit, recunoscator si implinit cand priveste in ochii albastrii si curiosi ale copilului sau. Ziua Copilului este, prin urmare, o ocazie perfecta sa ii daruiesti un moment special, ocazie de a le oferi o ocazie speciala sa se bucure de viata, de a trage din plin din bucuria de a fi copil.

In fiecare an, sunt o mie de moduri in care parintii isi pot exprima gandurile si recunostinta lor pentru copiii lor. Din fericire, pentru parintii care cauta sa spui “Iti doresc un La Multi Ani” in mod special sau sa transmita gandurile lor despre cat de mult inseamna copiii lor, sunt numeroase felicitari de ziua copilului disponibile, fie online, intr-o singura cutie, sau viu de la furnizori de alte produse.

Vom aborda mai multe moduri in care parintii pot personaliza felicitarile lor pentru copiii lor si sa faca ocazia si mai speciala decat deja este.

Cele mai populare felicitari de Ziua Copilului

 1. Vouchere de cumparaturi – Aceste voucheruri sunt ideale pentru copii care se bucura sa faca cumparaturi. Cu aceste vouchere, copiii pot cumpara daruri special infinite si sa se bucure de momentul extraordinar al cumpararii lor.

 2. Numaratori magice – Aceste numaratoare magice ii gasesc pe toti cei implicati implicati intr-un joc vesel si distractiv. Jocul se poate juca singur sau poate fi jucat in grup, oferindu-le copiilor posibilitatea de a se bucura de un concurs care se potriveste cu tema sarbatorii.

 3. Dragoste sub forma de carton – O bucata atemporala de arta de ziua copilului, daruri de dragoste pot fi oferite sub forma de carton ce poate fi se poate personaliza pentru a reflecta urarile parintelui sau un mesaj motivațional.

 4. Adevarate cartesioane – Desi majoritatea parintilor isi trimit felicitarile in mediul electronic, cartile obisnuite au inca unicitatea lor. Acestea aduc bucuria de a deschide ceva primit prin posta si transpun sentimentul deosebit de intampinare.

 5. Postere – Postere pline de culoare si imagini neobisnuite sunt amintiri ce pot fi lipite pe usi sau pereti, croite pe dimensiunile copilului si documentand astfel urarile parintelui sau scrisorile de dragoste.

 6. Personalizate “Pufoase” – “Umarasele pufoase” ofera oportunitatea de a adauga o nota jucausa si copilaroasa unor cadouri personalizate. Aceste cadouri traditionale de ziua copilului ii pot oferi copilului neasteptata supriza pe care nimeni si nimic nu o poate inlocui.

 7. Create sa zboare – In mod literal, aceste obiecte de ziua copilului ii vor invata pe copii sa zboare in adancul aventurilor lor. Poti trimite unu avion, un elicopter sau chiar o masina radiocomandata, toate oferind copiilor tuturor posibilitatea sa-si exploreze propriul spirit de aventura de-a lungul acestei zile.

Finalul perfect – Pacea inimii parintilor

Indiferent daca parintii aleg sa ofere cadouri foarte personale si mai putin formale prin intermediul felicitarilor sau daca aleg sa ofere cadouri care imbina divertismentul cu educatia, presimtam ca Pacea inimii parintilor va fi sentimentul pe care ar trebui sa il constientizeze orice parinte.

Instructiuni simple, utile pentru parinti pe care sa le ia in considerare, pentru a le oferi copiilor lor o zimagica

 1. Treceţi pe langa ceea ce se aşteaptă – Ziua Copilului este o ocazie de a oferi copiilor ceva ce, de obicei, nu se le ofera. Surprinde-l cu ceva neobisnuit pe care ei nu l-ar fi asteptat.

 2. Porneste din suflet – La cea mai buna zi a anului, ofera-i copilului tau un cadou onest, un cadou ce vorbeste despre tine si spune povestea ta de iubire.

 3. Mizeaza pe jucaria visata – Daca iti doresti sa oferi copilului o jucarie cu adevarat speciala, încearca sa descoperi ceea ce îi doreste copilul si vei observa ca viata lui se va lumina instantaneu.

 4. Fii prezent si pregateste o surpriza – Cauta o modalitate de a oferi copilului tau ceva ce el sau ea se asteapta mai putin. Acest lucru poate face ca aceasta zi speciala sa ramana in mintea copilului tau pentru ani si ani.

 5. Customizeaza-ti ofertele – Una dintre cele mai personale modalitati prin care parintii isi pot exprima urarile lor este crearea unor felicitari de ziua copilului. Useaza in mod creativ imagini, mesaje, teme si culori pentru a te asigura ca aceste felicitari sa evidentieze sentimentele si speranta pe care le imparti copilului tau.

Felicitarile de Ziua Copilului pot fi folosite pentru a oferi copiilor ceea ce conteaza cel mai mult – o oportunitate de a-si exprima recunostinta si iubirea crestina si adevarata. Prin urmare, increderea si bucuria de a fi ornamentata cu aprecierea si dragostea parintilor poate fi incurajata prin transmiterea unei urari specifice cu ocazia aceastei zile. De exemplu, oferind copiilor ceva ce se numeste “Manuala fericirii” te vor ajuta sa te asiguri ca felicitarile voastre ii vor imbogati in mod spiritual si emoțional. Drum bun!