Culorile de par pot face sau sa-ți strice, cu adevărat, ținuta. Este important sa-l alegi pe cel mai potrivit, în funcție de nuante și nu doar pentru a crea un look spectaculos, ci și pentru a scoate în evidență frumusețea naturală a feței, indiferent de culoarea și forma ochilor. În cazul în care ai ochii verzi, trebuie sa beneficiezi de o schimbare a culorii părului și sa îndrăznești sa explorezi diferite nuanțe și stiluri care să-ți scoată în evidența frumusețea naturală și unică. Iată, mai jos, câteva dintre cele mai grozave culori de păr pentru ținuta ta.

1 – Caramel si Rog șaten

O nuanța de blonziu. Din aceasta categorie face parte și culoarea caramel sau culoarea de miere. De asemenea, poți obține un look aspirat, șaten inchis cu diferite tonuri și subtilii reflexii, dintr-un șaten gol. Aceste nuanțe sunt blendul perfect pentru ochii verzi și fac o trecere ușoară de la culoarea naturala. Aceste nuante sunt estompate și delicate și sunt adecvate pentru cei care incearca sa obțină un look profesional, feminin și sa-și sublimeze frumusețea.

2 – Caramel Blond si Blond Bej

Caramelul se gaseste in nenumarate nuante, iar acestea sunt ideale pentru tine. Aspectul caramel ușor, atât închis cât și deschis, merge foarte bine cu ochii verzi și asigura o strălucire aparte. De asemenea, aceasta culoare merge de minune cu blonzi și nuanțe bej întunecat sau chiar câteva efecte auriu sau chiar argintiu. Aceste nuante de blond pot face minuni în cadrul unei coafări simple, evidențiind albastrul înalt al ochilor tăi.

3 – Inchis cu reflexii auriu

Mulți cred că ar trebui să-ți faci culoarea parului mai deschisă pentru a pune în evidența ochii verzi. Nu este chiar așa, pentru ca și culoarea închisa merge foarte bine cu un ochi de verde. Mai degrabă vorbind, mai deschide nuanțele închise de păr și poți folosi nuanțele calde de castaniu, bronz și chiar mov închid. Acestea sunt foarte bune, dacă vrei să obții un look profesional și sofisticat. De asemenea, pentru a-ți adăuga mai mult farmec și stil, alege sa îți dedici timpul spre a obține subtilii efecte de reflexie auriu sau argintiu.

4 – Rose Gold

Recent rose gold a devenit o culoare très populaire la toate vârstele, iar aceasta nuanța este exact ceea ce îți trebuie, mai ales dacȃ ai ochii verzi și vrei să faci o schimbare. Poți încerca aceasta culoare guurdă și efectuand alte tratamente de colorare, de unde obtii aceleenași nuante în mai multe tonuri și este important sa le memorezi pentru a menține același aspect.

5 – Brunet șaten cu reflexii boho

O coafura boho-chic este tot ce îți trebuie pentru a topi tonul gălbuitor al ochilor verzi. Acest look include o culoare brunetă șaten ca baza, împodobita cu nuanțe aurii, încălzite și tonuri de ciocolată și șaten. O culoare creata cu grija asupra detaliilor este ceea ce îi sporește fiintei tale. Dacă optezi pentru aceasta culoare, asigură-te ca întreții foarte bine parul pentru un look profesional.

6 – Rădăcinile verzi

Culorile bogate precum violetul, chiar si tonurile verzi, pot ajuta la evidențierea tonului verde pal și în același timp adaugă o notă de originalitate cu calda culoare a ochilor tăi. Acest lucru se poate face prin vopsirea parului cu umbrele pastel-satinate sau rezidenții ombre. Acestea se pot obține mai ales prin vopsirea directa pe păr sau schimbări în tonuri multiple. Acest lucru se poate complica daca alegi sa-ţi efectuezi tu însăți operațiunea, iar tu ar trebui sa alegi sa lucrezi cu un stilist profesionist.

7 – Roșcat deschis cu efecte auriu

Dacă ai îndrăznit cu roșcatul, atunci ai putea alege să adaugi în parul tău mai multe culori împreună. Roșcatul deschis și cald merge de minune pentru ochii verzi. Adăugând rezidenți și efecte auriu și păstrând un ton deschis de roșcat, poti obține un lookdeosebit cu o strălucire tridimensionala. Acest lucru poate fi obținut într-o coafură bogata, cu balayage sau cu vopsiri permanente.

8 – Roz pastel și gri perlat

Un roz pastel sau gri perlat, se potrivește mult mai bine cu tonurile de verde, mov și închisoare ale ochilor. Aceste culori sunt bune pentru un look modern, deoarece pot fi amestecate cu tonuri deschise sau cu nuante pastel, pentru a crea contrastul companiei ideale pentru ochii tăi verzi.