Compatibilități intre Zodii în Pat: Când se întâlnesc zodiile, ne transformăm în inima și sufletul unei noi relații. Aflată în centrul patului nostru, dragostea și senzualitatea noastră își au acasă în această legătură esențială. Dacă vrei să înțelegi mai bine cum fiecare zodie se manifestă în pat, și să îți construiești o relație fericită, în profunzime, iată ce trebuie să știi despre compatibilități intre zodii, în pat.

Noi suntem ființe complexe înăuntru și, prin urmare, relațiile noastre sunt la fel. Înțelegerea compatibilității astrologice este un pas important pentru atingerea intimității și satisfacției în dormitor. Este important să te informezi despre semnele și planetele care influențează interacțiunea dintre voi pe termen lung, înainte să vă legați pentru totdeauna. În această scurtă prezentare despre cum se întâlnesc zodiile în dormitor, vom analiza 12 semne diferite și modul lor de relaționare în pat, întotdeauna luând în considerare și nenumăratele alte elemente care și-ar putea îmbunătăți sau înrăutăți compatibilitatea.

Compatibilitatea Intre Semnele Zodiacale

Aflându-ne în funcție de semnele noastre zodiacale, fiecare dintre noi se naște având anumite trăsături de personalitate unice. Aceste trăsături pot fi oricând atenuate după voința voastră și pot fi îmbunătățite și prin relația voastră. Așadar, majoritatea persoanelor care vor să înțeleagă cum funcționează o relație dintre ele își analizează compatibilitatea dintre zodii. Putem face aceasta împărțind zodiile în patru grupe și categorii diferite de compatibilitate.

Grupul Firesc: Acest grup conține următoarele semne: Berbec, Taur, Fecioară, Pești, Capricorn, Rac și Vărsător. Oamenii acestor semne se întâlnesc cel mai bine între ei, deoarece sunt foarte compatibili din punct de vedere astrologic.

Grupul Rac: Acest grup include semnele: Berbec, Taur, Fecioara și Pești. Aceste semne sunt foarte compatibile și se întâlnesc bine între ele. Acești oameni detestă schimbările și sunt foarte conservatori.

Grupul Air: Acest grup cuprinde semnele: Gemeni, Balanță, Săgetător și Vărsător. Oamenii din acest grup sunt foarte creativi și intelectuali, iar relațiile lor bazate pe intelect pot fi foarte satisfăcătoare.

Grupul Foc: Acest grup conține Leu, Scoția, Sagetator și Berbecul. Oamenii din acest grup sunt foarte spontani și comunicativi și au o apetit sexual foarte mare.

Zodia Berbecului in Pat

Berbecii sunt cunoscuți pentru pasiunea lor și energia lor perpetuă. Sunt foarte motivați și curajoși și iubesc să experimenteze în pat. Au nevoie de jocuri noi și idei„bune” în pat și își doresc să experimenteze ceva diferit în fiecare seară. Sunt încrederea și curajul și vor ajunge departe în viața lor. În pat, acestea sunt calități extraordinare și care pot aduce satisfacție și emoții profunde în relație.

Berbecii sunt cele mai fericite alături de alți Oameni născuți sub zodia Fecioarei, Taurului, Săgetătorului și Racului. Aceste semne sunt la fel de entuziasmate și curajoase ca și Berbecii, ceea ce le face foarte compatibile. Pentru Berbeci, cel mai important lucru în dormitor este să simtă pasiune și să experimenteze lucruri noi, în fimcare seară.

Punctele tari ale zonei Berbec

Berbecii sunt extrem de sexuali și le place să experimenteze.

• Sunt foarte motivați și curajosi si au o energie perpetuă și aceasta se transpune și în ceea ce fac în pat.

• Au nevoie de jocuri noi și idei creaive în pat.

• Sunt foarte năzbâtăți si iubesc schimbarea.

• Caută mereu lucruri noi și sunt entuziaști și comunicativi.

• Doresc să experimenteze ceva diferit în mod regulat.

• Sunt creativi și buni parteneri ai discuțiilor intime.

Punctele slabe ale zonei Berbec

• Deseori Berbecii se plictisesc repede de același lucru și ar trebui să fie controlați în ceea ce privește exagerarea.

• Uneori sunt prea impulsivi și tind să se grăbească.

• Pot fi prea exigenti și prea egoiști și apoi, disperați să obțină și mai mult.