Alegerea și purtarea potrivitei coafuri poate fi un lucru foarte dificil și frustrant pentru cei cu păr scurt sau foarte scurt. Părul scurt poate fi greu de piesat sau de prins și de multe ori se dezactivează în cel mai urât mod posibil sau chiar nu răspunde deloc la produsele styling sau la produsele folosite pentru prindere. 

Cu toate acestea, există unele coafuri și prinderi rapide, care pot fi purtate chiar și în cazul părului scurt. În acest articol vom discuta modalități de prindere a părului scurt și vom dezvălui câteva dintre cele mai bune și mai simple coafuri pentru parul scurt sau foarte scurt.

I.De ce este important coafatul si prinderea parului scurt

Coafatul și prinderea parului pe măsură ce crește este o parte importantă a îngrijirii părului. Aspectul și îngrijirea părului scurt poate fi făcută cu ușurință în comparație cu cel lung. Coafarea și prinderea parului scurt poate fi făcută fără a utiliza fierul de călcat sau foarfecele.

Cu toate acestea, este important să utilizați produsele corecte pentru a obține cea mai bună coafură și prindere. Aceste produse includ spumă de prindere, șampon de par, praf de înfrumusețare, spumă de volum, gel de păr și produse de mână. Utilizând o varietate de produse, puteți obține o coafură lungă și frumoasă.

II. Cum sa iti prindi parul scurt

Există câteva metode diferite pentru prinderea parului scurt. Iată câteva dintre cele mai populare metode de prindere a parului scurt:

• Spuma pentru prindere – Spuma pentru prindere este cea mai bună opțiune pentru coafuri și prindere pe termen lung. Aceasta este ușor de aplicat folosind un aplicator sau un burete mic. Încălzește ușor spuma în întreaga zonă pentru a obține o prindere perfectă.

• Gelul de păr – Cu ajutorul gelului de păr, puteți să văfixați parul scurt și strâns în orice formă doriți. Gelul poate fi utilizat pentru coafuri precum vârfurile în aer și onduleuze sau chiar pentru un aspect teribil. Avantagele gelului de păr sunt că nu se udă și rezistă în timpul zilei.

• Spuma de volum – Spuma de volum este ideală pentru cei care doresc să-și prindă parul scurt și subțire pentru a da volum. Spuma de volum se aplică subțire și ajută la definirea părului, oferind un aspect mai plin și mai bogat.

• Folie de prindere – Folia de prindere este cea mai bună soluție atunci când vrei să-ți prind parul scurt și subțire cu ușurință. Puteți obține un aspect trolley în doar câteva minute, și este ideală pentru coafurile complicatestructurate.

III. Cele mai bune metode si produse pentru a-ti prinde parul scurt

Există multe produse și metode diferite pe care le puteți folosi pentru a vă prinde părul scurt. Aici sunt câteva dintre cele mai bune produse și metode de prindere pentru părul scurt sau foarte scurt:

• Fructeși produse de înfrumusețare: produsele de înfrumusețare sunt ideale pentru părul scurt. Produsele precum spray-ul pentru prindere, spray-ul pentru volum, șamponul de textură și produsele de bucle sunt ideale pentru a vă prinde parul scurt și subțire.

• Uleiuri și balsamuri: Uleiul și balsamul sunt perfecte pentru îngrijirea parului scurt și subțire. Aceste produse pot ajuta la înmuierea și catifelarea parului, oferind un aspect mai plăcut și mai stralucitor.

• Grefele si agrafele : Grefele și agrafele sunt perfecte pentru a prinde parul scurt și subțire. Puteți rezolva anumite zone ale părului și puteți face niște coafuri interesante și complexe.

IV. Cele mai bune coafuri pentru par scurt

Când vine vorba de coafuri pentru par scurt, gama de opțiuni este destul de limitată. Însă există câteva coafuri simple și rapide care pot fi realizate și menținute cu ușurință pentru parul scurt sau foarte scurt. Iată câteva dintre cele mai populare și mai ușor de realizat coafuri pentru parul scurt:

• Coafuri pentru par scurt în bucle: Dacă vă place să aveți bucle și volum în părul scurt, puteți folosi un balsam și un uscător, un fier sau un perie pentru a vă prinde parul scurt în bucle. Pentru a obține și mai mult volum, vă rugăm să îl activați cu un strat subțire de spumă de prindere.