Cand se indragosteste un Scorpion
Scorpionii fac parte din cele 12 semne ale Zodiacului, iar persoanele nascute sub acest semn sunt caracterizate ca fiind foarte sensibile si puternic constiente de sentimentele lor. În momentul în care Scorpionii înfloresc sentimentele de iubire, aceasta relație poate deveni foarte intensă și complexă. Aflăm în continuare când un Scorpion începe să se indragosteasca.

Află cum se îndrăgostesc Scorpionii
Scorpionii sunt foarte atenti la detalii și se gandesc adanc inainte de a lasa ca cineva sa faca parte din lumea lor. Ei se adapteaza si isi doresc sa fie in controlul situatiei si de aceea ei prefera sa înceapă lent, fără a împinge prea mult lucrurile. Un Scorpion poate experimenta un sentiment puternic, întelegând ce simte și dacă acea persoană se îndreaptă tocmai la el sau nu.

Ce indicii oferă un Scorpion când se îndrăgostește?
Scorpionii nu se arata îndrăgostiti cel mai usor, deci este posibil sa nu observati semne vizibile la aceasta persoana daca ține sentimentele ascunse. Cu toate acestea pentru cineva ce cunoaste mai bine Scorpionul, exista câteva indicii de care poți să ții cont:

 1. Când se simte confortabil cu ea însuși, areți putea vedea că Scorpionul se comportă diferit în preajma persoanei îndrăgostite.

 2. Scorpionul poate fi destul de posesiv si poate vrea sa țină ceva departe de ceilalti. Acest comportament este de obicei un indicator al protectiei să stieuițe fata de persoana iubita.

 3. Scorpionii sunt foarte spirituali si îndrăgostiți și să facă totul pentru relația lor. Ei ar putea să accepte să faca orice pentru persoana iubita, chiar si sacrificii majore.

 4. Se comporta adesea cu delicatețe si sensibilitate, iar sentimentele lor devin mai vizibile prin cuvintele si faptele sale.

 5. Scorpionii sunt extrem de loiali si protectori si vor fi fideli in relația lor, chiar si in cele mai dificile momente.

 6. Cand un Scorpion cade in dragoste, poate deveni foarte posesiv și vrea sa stie tot ce se intampla și sa fie in control.

 7. Atitudinea unui Scorpion față de persoana iubita se schimbă dramatic în momentul în care aceasta resimte puterea sentimentelor lui.

Cum știi ca este indragostit un Scorpion?
Scorpionii sunt persoane foarte speciale și care se comportă deseori în moduri subtile. De obicei, persoanele sunt cele care definesc relatia, iar Scorpionii sunt foarte atenti la semne si răspund la acestea prin modul lor de a comporta. Unele caracteristici ale unui Scorpion indragostit sunt:

 1. Un Scorpion indragostit va fi foarte direct si sincer si le va spune persoanei iubite tot ce se intampla.

 2. De îndată ce se simte confortabil în compania ta, vei vedea cum incepe sa se comporte mai deschis și pozitiv față de tine.

 3. Acest semn se implica foarte mult in relație și va face tot ce are nevoie pentru a o face fericita.

 4. Scorpionii sunt foarte loiali și fideli, si ar face orice pentru persoana iubita lor.

 5. Îi place sa ia initiativa și sa facă ceea ce poate pentru a oferi un sentiment de siguranță si protectie și își face timp pentru a te calma in momentele stresante.

 6. Acest semn sunt consumați complet de sentimentele lor, la fel cum sunt și foarte atent la sentimentele tale și emotionale.

 7. Este un partener foarte devotat si îl va face pe partenerul său să se simtă ca și cum ar fi persoana cea mai importantă din lume.

 8. Scorpionii sunt foarte buni in a surprinde persoana iubita cu ceva special și personalizat.

 9. Le place sa vorbească despre sentimentele lor, dar si sa asculte.

Cum se comportă un Scorpion când se îndrăgostește?
Când un Scorpion se indrăgosteste poate fi o adevărată provocare să înțelegi ceea ce simte și cum se comporta. Relațiile prezinta pentru Scorpioni de obicei momente de neîncredere și stres; totuși, dacă știe cum să se comporte și ce este permis și ce nu, iubirea poate fi o experiență foarte frumoasa.

Când un Scorpion se îndrăgostește, „area” se concentreaza între persoana iubita și sufletul său îmbolnăvit. Cum se comporta un Scorpion când începe să se indragosteasca?

 1. Este vulnerabil și se deschide mai ușor și mai mult decât în mod normal față de persoana iubită.

 2. Devine foarte protector si își arata puterea și inteligența prin faptele sale.

 3. Demonstreaza partenerului cât de tare se bucura si cât de fericit este cu prezanța sa.

 4. Poate fi foarte direct cand vine vorba de sentimentele sale.

 5. Cancerul se poate dedica total iubirii lor si sa facă sacrificii majore pentru aceasta.

 6. Un Scorpion poate recurge la protectie exagerata, care poate avea o baza in teama de a nu se rani sau in teama de a fi respins.

 7. Un Scorpion indragostit are deseori nevoia de a da primul impuls si de a fi director in tinerea vieții de familie și de relație.