Tunsorile pentru par scurt ofera multa versatilitate in ceea ce priveste look-ul femeilor cu varste de peste 50 de ani, avand multe optiuni de visual creative disponibile. Aceste tunsori se potrivesc in general femeilor care isi doresc sa scape de firele lungi, mai ales dupa ce au ajuns la aceasta varsta.

Femeile peste 50 de ani se pot bucura de moduri care pot fi usor alese pentru a-si accentua si defini trasaturile sau pur si simplu pentru a face un look parca mai tanar. In cele ce urmeaza vom discuta despre cateva dintre cele mai populare tunsori par scurt pentru femeile de peste 50 de ani.

Tunsori scurte la moda pentru femeile peste 50 de ani

Tunsori scurte sunt în general în vogă de mult timp si ofera multa libertate pentru a experimenta si schimba adesea aparitia, datorita usor ținei de întreținere și mai puțin volum al petelor. O tunsoare scurta ofera o mulțime de avantaje pentru femeile peste 50 de ani. Iata 5 tunsori par scurt preferate de catre femeile de peste 50 de ani:

1.Tunică scurtă – acesta este unul dintre cele mai apreciate tunsori scurte intrucat schimba aspectul, dar adauga o imagine mult mai juvenila. Tunica scurta permite firelor sa se onduleze usor si sa scape de pete.

  1. Pixie – Aceasta tunsoare pune punctul de minim la completarea unei imagine de varsta mijlocie si poate apeleaza la un accent sarmant si elegent. Este usor de intretinut si ofera un stil distinct.

  2. Bob cu margini rotunjite – Acesta este un look clasic de a clatina sau de a indrepta parul, care ofera portiuni rotunjite si armonioase. Acest look arata mai bine pe femeile cu varste de peste 50 de ani care au parul cu fire drept.

  3. Bob scurt cu partea laterala – Acesta este un look ultra-modern ce poate fi foarte usor de realizat. Acest tip de tunsoare poate adauga o nota de eleganta sau jovialitate, in functie de accesorii sau de stilul cu care se poarta.

  4. Breton scurt – Aceasta tunsoare este clasicul look simplu care poate sa para nepamantean chiar si in cazul persoanelor mai in varsta. Bretonul scurt este un look care poate face parte din multe stiluri si poate fi combinat cu multe culori si coafuri.

In concluzie, tunsorile pentru par scurt pot sa ofere femeilor peste 50 de ani care isi doresc sa incerce ceva nou. Acestea sunt facute pentru a oferi versatilitate, usurinta de intretinere si un look mult mai tanar. Aceste tunsori par scurte pot fi modificate usor dupa preferinte si personalitate. Daca femeile peste 50 de ani sunt in cautarea unei modalitati de a-si schimba look-ul, aceste tunsori scurte sunt un excellent punct de plecare pentru aceasta.