In perioada noastra, oamenii se intalnesc si se despart mai usor decat in orice alta epoca. Totusi, exista momente in care, chiar daca vor sa impartaseasca sentimente unul altuia, niciuna din parti nu se declara. Intr-o situatie standard, barbatii sunt cei care par sa aiba mai multa incredere in exprimarea sentimentelor. Dar, de multe ori, un barbat isi tempera intentiile si nu isi arata sentimentele.

Este greu sa te indoiesti ca actiunile si cuvintele lui nu spun totul, asa ca in acest articol vom discuta despre cinci semne clare care iti arata ca un barbat te place. De asemenea, dupa ce vei intelege de ce anumite actiuni ale lui au sens, vei deveni mai constienta de nivelul pe care il are sentimentul lui. Astfel, iti vei pot imbunatati relatiile cu acei barbati importanti din viata ta.

Iata cinci semne clare care iti arata ca un barbat te place:

  1. Se comporta cu tine ca un gentleman

Un barbat care iti arata prin actiunile lui ca te pretuieste se comporta cu tine ca un gentleman adevarat. Daca te intampina cu respect si isi exprima politetea in preajma ta, e semn ca indrageste compania ta si ca il bucuri prin ceea ce spui sau prin ceea ce esti.

  1. Te poarta atunci cand se afla langa tine

Cand un barbat iti arata ca iti ridici starea de dispozitie cand te afli langa el, atunci asta vrea sa spun ca il preocupa sentimentul tau si ca iti vrea binele. El poate sa iti ofere incurajare sau sa te faca sa zambesti, dovedindu-ti ca te admira si ca se simte confortabil atunci cand esti langa el.

  1. Este preocupat de prezenta ta

Un barbat care iti arata prin diferite moduri ca ii pasa de tine si ca vrea sa petreaca cat mai mult timp impreuna cu tine, este un indicator clar ca te place. Daca se uita in ochii tai si isi schimba tonul vocii cand te vorbeste, este un semn ca e atent la tine si ca vrea sa arate ca il interesezi.

  1. Iti petrece timpul

Este evident ca un barbat care iti arata ca te agreaza si vrea sa iti petreaca timpul libereste sentimentele. El isi ia timpul liber pentru tine si iti arata ca te valorifica prin oferindu-ti acte drăgăstoase sau invitandu-te sau intrand in discutii serioase.

  1. Te surprinde cu daruri

Daca un barbat aduce daruri pentru tine, asta inseamna ca sentimentele lui sunt sinceritatea si ca incearca sa iti arate ca il interesezi si ca iti pretuieste compania. Daruri potrivite si oferite la momentul potrivit, spun foarte multe despre acest barbat.

Discutia de mai sus nu numai ca a identificat cinci semne clare ca un barbat te place, dar a oferit si informatii prin care poți sa intelegi mai bine sensul acestor semne. Cu cat te focusezi mai mult pe aceste semne si cu cat intelegi mai bine fiecare, cu atat vei deveni mai constienta de cat de multe poti afla despre sentimentele lui. Te rugam sa lasi un comentariu daca ai intrebari sau daca ai pareri personale despre cel de-al cincilea semn sau despre alte semne care nu au fost menționate aici.