Visele sunt misterioase si produc sentimente intense, iar visul in care ne vedem murind este unul dintre cele mai comune si tulburatoare vise. Oamenii au visele ca mod de a se elibera de anxietatea provocata de somn si sa priveasca problemele in viata lor dintr-o perspectiva diferita. Desi visul in care mori poate fi supraincarcat cu emotie, afland ce inseamna cand visezi ca mori, este important sa spunem ca visul poate fi inlocuit cu un mesaj important si pozitiv.

Ce inseamna cand visezi ca mori?

Caruselul viselor poate fi ciudat si tulburator, iar visul nerezolvat in care ne vedem murind poate provoca sentimente profunde de intrebari si temeri. Visele variaza in functie de fiecare persoana si fiecare vis are mesajul lui aparte. Spre exemplu, visul in care mori poate simboliza experienta de aparitie sau transformare, sau, alternativ, poate semnifica eliberarea unei mari parti din viata.

Ce intelegem prin „transformarea” sau „eliberarea unei mari parti din viata”?

Transformarea din visul in care mori, desi poate fi tulburatoare, are in mod normal un mesaj pozitiv. Visul poate fi vazut ca oportunitate de a lasa educatia primita si modul de a te gandi, incepand o viata noua si diferita. Visele in care mori inseamna adesea eliberarea unei mari parti din viata. Acest lucru poate fi simbolizat prin moarte, in semn ca trebuie sa te eliberezi de relatiile dezamagitoare sau de obiceiurile nesanatoase. Cu alte cuvinte, visul poate semnifica omul trecand peste partile nefunctionale din viata sa si transformandu-se in altceva.

Care sunt semnele unui vis in care mori?

Exista trei aspecte principale prin care poti identifica un vis care se axeaza pe moarte si transformare: contexul viselor, scenele despre moarte si sentimentele proaspete dupa ce te-ai trezit.

Cadrul viselor:

De obicei, visionarul se afla in trecutul sau prezentul vietii sale sau este in preajma unui lucru pe care se straduieste sa-l schimbe. In aceste vise,simti ca iti faci treaba, dar totusi nu poti sa rezolvi provocarea. Pot fi vise in care te visezi inainte sau inainte la locul de munca, sau in anumite situatii sociale.

Scenele despre moarte:

Un vis cu moarte implica de obicei o scena de moarte sau o constientizare a trecerii de la viata la moarte. Aceste vise pot fi incarcate cu sentimente si poate chiar sa te visezi intr-un accident grav sau sa vezi scena mortii tale. Acest lucru poate fi, de asemenea, simbolizat de o epuizare a energiei, sau chiar insomnie grava.

Sentimentele proaspete dupa ce te-ai trezit:

Desi simti ca ai vazut ceva terifiant, sentimentele pe care le experimentezi dupa aceea sunt adesea pozitive. Cei mai multi oameni raporteaza ca simt o sense of freedom si libertate cand se trezesc din vis.

Cum poti sa te folosesti de un vis in care mori ca sa-ti schimbi viata?

Visele in care mori ne dau sansa sa ne eliberam de aspecte care nu ne definesc ca persoane si sa ne disocieze de inradacinari sociale sau culturale limitative. Desi aceasta poate fi o experienta perturbatoare, merita sa o luam ca pe o oportunitate sa ne schimbam gandurile si sa ne redefinim scopurile.

Iata cateva sfaturi practice pe care sa le urmezi daca visul in care mori te ajuta sa dai un restart vietii tale.

  1. Inscrie-te la cursuri sau obtain unul sau mai multe certificate in domenii care iti plac. Acest lucru te poate ajuta sa avansezi in cariera sau sa-ti gasesti o slujba mai buna si sa iti imbunatatesti situatia financiara.

2.Minimul de 8 ore de somn pe noapte, pentru a fi odihnit si pregatit pentru inceperea unei noi vieti.

3.Foloseste-ti cuvintele. Cei mai multi viseaza ca sufera dar nu isi exprima sentimentele. Gandeste-te la emotiile tale si elucideaza ce inseamna pentru tine un vis in care mori.

4.Gaseste-ti un mentor sau un alt sprijin social care sa te ajute sa iesi din situatiile confuze si frustrante.

5.Incearca sa te concentrezi pe schimbarea ta personala prin editarea si evaluarea propriilor puncte de vedere limitative si lucrurilor care iti ocupa timpul si gandurile in mod ineficient.

  1. Invata cum sa te desparti de depresie si sa schimbi gandurile negative in mod constructiv, astfel incat sa experimentezi iertare si conectare cu cei din jurul tau.

7.Testeaza schimbari majore in lumea ta, cum ar fi informarea si gasirea de noi joburi, sau calatoriile. Acesta este cel mai bun mod de a experimenta sentimentele de nevoie de eliberare.

Visele omului trebuie luate in considerare pentru intelepciunea si motivatia lor. Cand visezi ca mori, ar trebui sa te gandesti la este ca un semn de eliberare si transformare, si ar trebui sa profiti de ea. Daca simti ca trebuie sa-ti schimbi viata, foloseste-te de mesajul din vis si ia-ti decizia de a o face. Spre deosebire de sentimentele rele pe care se pare ca le ridica, visul in care mori poate fi una dintre cele mai edificatoare si interesante experiente.

Printr-un vis in care mori, poti fi indemnat sa privezi modul in care gandesti si sa elimini din viata ta aspecte care se plimba de la o generatie la alta. Visul poate fi un impact puternic si pozitiv pentru persoanele care conteaza cel mai mult in viata ta, deoarece procesul de liberare si transformare poate fi unul incredibil de vindecator. In final, visul in care mori trebuie sa fie privit ca pe o sansa de a aduce schimbari, freschete sau ovverhaul in viata ta.