Demipensiune vs All Inclusive – care oferta de cazare se potriveste cea mai bine nevoilor si preferintelor dumneavoastra?

Alegerea optiunii de cazare potrivita poate fi uneori confuza, intrucat oferta turistica este, in prezent, foarte variata. Odata ce ati stabilit bugetul si destinatia, trebuie sa alegeti si „pachetul de vacanta” potrivit. Una dintre alegerile cele mai frecvente este diferenta dintre demipensiune si all inclusive.

Dar inainte de a lua o decizie, este important sa intelegeti ce inseamna fiecare dintre aceste optiuni. Aflati mai jos ce presupune demipensiunea si ce presupune all inclusive, astfel incat sa alegeti cea mai buna optiune pentru contul dumneavoastra.

Ce inseamna Demipensiune?

Demipensiunea se refera la o oferta de cazare ce include mese sau gustari. Acest lucru se face pentru a asigura clipe placute clientilor pe parcursul vacantei, fara a le solicita sa isi faca griji in ceea ce priveste bugetul sau planificand mesele.

Demipensiunea implica un pachet ce include mesele principale- adesea micul dejun si cina. In functie de hotelul ales, acest pachet poate include, de asemenea, mici gustari, sucuri si bauturi alcoolice, plus alte gustari.

Mai jos este un enumerar al modului in care demipensiunea este una dintre cele mai placute optiuni de cazare :

  1. Micul dejun si cina sunt incluse, fara ca dumneavoastra sa aveti nevoie sa va planificati mesele.

  2. Este usor sa va bucurati de mese si sucul specific minus costuri suplimentare.

  3. Veti fi capabil sa economisiti o cantitate considerabila de bani pe parcursul vacantei.

  4. Puteti alege sa schimbati meniul sau sa incercati o mare varietate de mancaruri si bauturi, fara a va preocupa de buget.

  5. Majoritatea hotelurilor cu oferta de demipensiune includ si alte facilitati, cum ar fi masajele sau activitati sportive.

Ce inseamna All Inclusive?

All inclusive este exact pe cata incredere au numele. Imaginati-va ca veti beneficia de servicii placute la hotel, in care consumul pe parcursul zilei si accesul la programe de entertainment sunt incluse in tarif la momentul cazarii. Aceste oferte combin mesele principale, gustari usoare, sucuri si bauturi alcoolice si alte activitati, fara costuri suplimentare si fara a fi necesar sa faceti schimbari in buget.

Tot ce trebuie sa faceti este sa goziti servirea mancarurilor si sa va relaxati fara a va preocupa de costuri – excelent pentru persoanele care doresc sa beneficieze de tot ce ofera un hotel. De asemenea, poate fi o optiune mai convenabila pentru petrecerea vacantei, reducand costurile pe parcursul vacantei.

Mai jos este o lista a modului in care all inclusive poate fi cea mai buna alegere pentru dvs :

  1. Doamnele si domnisoarele cu stomac sensibil – aceasta optiune le ofera siguranta ca vor manca ceea ce le place, fara a se preocupa de contul de cheltuieli.

  2. All inclusive este cea mai convenabila optiune pentru calatoriile de scurta durata.

  3. Companiile mari – aceasta optiune le ajuta sa economiseasca bani prin evitarea cheltuielilor suplimentare.

  4. Turistii solo – pot avea un plus de libertate pe parcursul vacantei fara a-si face griji cu privire la costuri.

Care optiune este mai potrivita pentru dumneavoastra: demipensiune sau all inclusive

Decizia finala va depinde de preferintele si nevoile dumneavoastra. Atunci cand alegeti optiunea de cazare, verificati intotdeauna ofertele disponibile si prezentarea detaliilor micilor gustari suplimentare si, bineinteles, pretul.

De exemplu, daca doriti intotdeauna sa va bucurati de o cantitate de flexibilitate si preferati o anumita varietate de mancaruri si bauturi, demipensiunea este cea mai potrivita pentru dumneavoastra. In cazul in care acest lucru nu conteaza si doriti sa economisiti bani, optiunea all-inclusive va fi cea mai buna alegere pentru dumneavoastra.

Cu toate acestea, trebuie sa mentionam ca acestea nu sunt singurele oferte. Hotelurile ofera si alte tipuri de oferte, inclusiv cazare la buget sau cazare cu demipensiune si alte activitati.

De asemenea, foarte important ar fi sa aflati ce sortiment de mese servesc hotelurile si oferta extrasa de mancare si bautura adaugata. Unele hoteluri aleg sa ofere mese mai luxoase si alti au decis sa se concentreze mai mult pe diversitatea ofertelor pregatite.

Prin urmare, este important sa va informati si sa va intelegeti optiunile inainte de a va decide. De asemenea, nu ezitati sa intrebati intotdeauna oferta detaliata inainte de a opta pentru anumite servicii.

In cele din urma, alegeti optiunea ce se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra financiare si bugetare si asteptati sa va bucurati de o vacanta placuta folosindu-va de o oferta de cazare potrivita!

Speram ca acest articol v-a ajutat sa intelegeti diferenta dintre demipensiune si all inclusive. Dar, inainte sa luati o decizie, intrebati intotdeauna un specialist in turism pentru a evita cheltuielile neprevazute.