Visele despre moartea cuiva drag poate fi o experienta profund tulburatoare si coplesitoare. De obicei, apar in momentele de anxietate, depanare si lipsa de speranta in viata reala. Interpreteaza visul presupune irezistibila atractie catre simbolismul psihologic al mortii, intrinsec legat de moarte in vis. Aceste vise sunt adesea despre nevoia de actualizare sau schimbare in viata ta reala.

Ce inseamna cand visezi ca moare cineva?

  1. Moartea ca un simbol al finitului și al schimbării

Visul despre moartea cuiva reprezinta simbolismul finitului si al schimbarii. Te simti ca ai luat prea multe lucruri pe nemestecate si ai ajuns la o cotitura in viata ta, iar acest vis este o confirmare ca schimbarea si progresul tau vor fi necesare. Este o cale de a pune capat ceea ce ti-ai imaginat ca fiind solutia optima la o problema, deschizandu-ti astfel noi orizonturi.

  1. Adio la obiceiurile vechi

Visele despre moartea cuiva ar putea fi, de asemenea, trimiteri catre nevoia unei schimbari. Aceste vise proiecteaza sentimentul ca problemele tale sunt prea contopite in obisnuintele vechi si au nevoie de o reexaminare profunda. Acesta poate fi un fel de „adio” la obiceiurile vechi si un „salut” la o viata nuovo.

  1. Leagărul dintre moarte și apropiere

Visul despre moartea cuiva ar putea fi si o dovada a sentimentelor de apropiere fata de acea persoana, sentimente pe care le-ai ascuns sau le-ai neglijat in realitate. In general, visul se refera la pierderea virtutilor unei persoane dragi si poate sugera sentimentul de caldura si dragoste pe care il simti fata de acea persoana.

  1. Reamea „Ce aș fi putut face ”

Visul despre moartea cuiva poate fi si o punere in scena a unei situatii imaginare care sa prezinte o ocazie in care ai fi putut reactiona diferit in locul persoanei decedate. Cumva, visul este ocazia ta de a motoriza amintirile tale si de a rezolva situatia imaginara a pierderii pe care ai articulat-o.

  1. Moartea ca un rezultat al separării

De asemenea, visul despre moartea cuiva ar putea fi un rezultat al unei separari fizice, emotionale sau spirituale cu acea persoana. Exista un sentiment de pierdere a conexiunii pe care o simteai cu acea persoana, si visul poate face referinta la acea unitate ruputa intre voi.

  1. Realizarea unei schimbări mai mari

Visul despre moartea cuiva ar putea fi si despre nevoia de a-ti schimba traiectul vietii si stilul de viata general. Acest vis ar putea fi o trimitere la sentimentele sale profunde de tocire, monotonie sau profunda nevoie de a schimba directia vietii sau viitorul.

  1. Un sens al controlului

Visul despre moartea cuiva ar putea fi si despre nevoia ta de a-ti asuma controlul asupra vietii tale. Poate ca ai pierdut speranta in schimbarea si ai ajuns sa crezi ca totul este in afara controlului tau. Visul ar putea fi o semnalare a unei noi oportunitati pe care o ai și o schimbare pozitiva la care sa te astepti.

  1. Moartea ca parte a vieții

Visul despre moartea cuiva poate fi si despre frica ta de moarte. Poate privesti țesutul constient al mortii dincolo de conceptele inevitabile și transformatoare ale realitatii și poate sugera sentimentul de acceptare și intelegerea inevitabilitati mortii in visele tale.

  1. Realitatea ca propulsor al visei

Visul despre moartea cuiva ar putea fi, de asemenea, o imagine distorsionata sau o extaziere a unei experiente de deces reala. Acest vis obisnuit se presupune ca este provocat de o stare proasta sau preocupare excesiva, iar sentimentele tale ieșite din comun te-au lansat in lumea visului.

  1. Controlând sentimentele de teamă și anxietate

Visul despre moartea cuiva poate fi si despre nevoia ta de a gestiona sentimentul de frica și anxietate legata de toate schimbarile și neprevazutul care se intampla in noua ta viata. Visul rapid poate fi simbolul unei frici intense in acea zona a vietii tale, te trimitand catre acea zona nefamiliara a vietii si fiind sfatuit sa explorezi cu atentie sensul acestui vis.

Toate acestea fiind spuse, visul despre moartea cuiva poate fi profund tulburator, dar poate fi si o oportunitate de a-ti deschide ochii la adevarata lume a vietii si a schimbarilor care apar prin viata. Acest vis este o data taina ce iti poate inchide lumea reala si sa iti deschida lumea cunoasterii. Poate fi semnul unui progres major, al unei modificari pozitive si al unei perceptii pozitive asupra vietii tale.