Zodiile de aer, sau semnele aerului, sunt cele mai creative și intelectuale signe din toată clasificarea astrologică. Aceste semne sunt destul de adaptabile și pot fi împlinite și veselite în compania oamenilor – sunt adevarate simboluri ale inteligentei şi curiozităţii. Iată cum arată aceste două signe aparte și ce trebuie să știți despre strălucirile lor!

Ce semne fac parte din zodii de Aer?

Zodiile de aer sunt cele casetă zodiacală și cuprind: Berbec, Gemeni, Leu, și Balanță. Aceste semne pot fi luate ca câte un ciclu anual în cercul zodiacal, deci puteți vedea cum se apleacă simbolurile unu la altul.

Berbec

Berbecul este cel dintâi semn din această categorie și denotă mereu începutul și nașterea omului. Oamenii care sunt născuți sub această semnă sunt îndrăzneți, energici și entuziaști față de tot ce li se oferă la viață. Ei sunt foarte încăpăţânați și sunt destul de confortabil cu schimbările.

Gemeni

Oamenii născuți sub semnul Gemeni sunt cei mai veseli şi plini de energie din toate zodiile de aer. Ele sunt destul de interesante și de cele mai multe ori își schimbă direcția în mod des. Femeile si bărbații nascuti sub Gemeni se simt atrase și motivați de schimbări, aventuri și provocări. Aceste semne adora să socializeze și sunt foarte curiose cu privire la lucruri noi.

Leu

Leii sunt adesea descriși ca fiind cei mai ambițioși și mai logici din toate zodiile de aer. Persoanele născute sub acest semn consideră că tot ceea ce au de făcut trebuie să fie corect și bine făcut, astfel încât să aibă parte de succes. Leii sunt, de asemenea, foarte artişti şi pot folosi această creativitate pentru a face lucrurile să-şi iasă într-un mod unic.

Balanță

Balanța este ultimul semn din această categorie și exprimă întotdeauna armonia și mintea spirituală a omului. Persoanele născute sub acest simbol sunt foarte libere și adoră să arate iubirea, înțelepciunea și cunoștințele sale. Aceste semne sunt adesea creatoare de bogăție spirituală, iar curajul lor este incredibil de inspirator.

Ce trebuie sa stii despre zodiile de aer?

Toate semnele de aer, in special Gemeni și Balanța se definește prin abilitățile lor excelente de comunicare. Acestea pot vorbi în mod fluent cu ceilalţi şi sunt uimitoare prin felul în care se pot face înţeleși foarte rapid.

  1. Sunt destul de flexibile și deschise – Oamenii care fac parte din această categorie sunt destul de adaptabili la schimbări și sunt dispuși să se schimbe în virtutea cunoașterii.

  2. Sunt bune la rezolvare de probleme – Semnele de aer se remarcă întotdeauna prin capacitatea lor de a rezolva diverse probleme într-un mod inteligent.

  3. Sunt creatori și inovatori – Aceste semne sunt adesea asociate cu aspectele creative ale vietii. Oamenii de aer sunt fericiti să exploreze abilitatile lor creative şi să facă lucruri speciale care ii diferentiaza de restul lumii.

  4. Sunt curiosi şi încrezători în capacităţile lor – Zodiile de aer sunt foarte curioase şi îndrăzneţe în a-si folosi abilitățile şi talentele creatoare pentru a vedea ce le poate oferi cu adevarat lumii.

  5. Caută întotdeauna să treacă la acţiune – Semnele aerului îşi folosesc curiozitatea şi intelectul pentru a obţine ce vor şi nu îşi pierd niciodată vremea.

  6. Sunt empatici fata de ceilalti – Deoarece sunt conştienţi de nevoile celor din jur, semnele de aer sunt în stare să-i ajute pe ceilalţi să se împlinească.

  7. Doresc schimbare si inovatie – Semnele de aer îşi folosesc intellectul pentru explorarea unor forme noi și interesante de a trai, iar asta face ca pasiunea lor pentru schimbare sa dureze ani de zile.

Ce concluzie poti trage despre zodiile de aer?

Persoanele născute sub semnele de aer și-au făcut un nume prin curiozitatea lor, intelectul lor și capacitatea lor de a fii motivați. Sunt deosebit de deschiși la schimbări și la ventre și adesea se revoltă împotriva oricărui aranjament care ascunde adevărul. În esență, zodiile de aer sunt lideri înnăscuți, motivați de curiozitate și creativitatea lor înnăscută. Speranța și idealismul lor sunt contrastul perfect faţă de realismul și grija altor zodii – semnele lor sunt caracteristice lor proprii.