Tunsorile in scara sunt una dintre cele mai versatile, versatile si mai ujugate aparitii pe scena modei. Acestea sunt disponibile in mai multe dimensiuni, umiditati, texturi si lungimi, de la parul scurt si pana la parul foarte lung. Parul mediu umezit este puternic pivotul pentru obtinerea unei tunsori in scara perfecta care sa se potriveasca tipologiei tale de par si texturii. Iata, atunci, cum sa obtii cea mai potrivita tunsoare in scara pentru parul mediu.

1. Cum sa alegi Tunsoarea in scara Perfecta pentru Par Mediu?

Alegerea unei tunsori in scara poate fi intotdeauna dificila, indiferent de tipul de par pe care il ai. Deoarece parul mediu este atat de versatil si flexibil, te poti juca cu optiunile tale, atat traditional, cat si modern.

Totusi, inainte de a opta pentru tunsoarea in scara dorita, este bine sa luati in considerare cateva elemente importante, cum ar fi tipul si textura parului vostru. Aceste detalii pot face sau sa strice rezultatul, asa ca tine cont de cateva dintre aspectele de mai jos:

  • Daca aveti parul ondulat sau scurt, optati pentru o tunsoare in scara moderna si cu filoane mai lungi;

  • Daca parul este drept, micro-tunsorile sunt sunt corecte si subtiri, cu o poiena asimetrica;

  • Parul cret sau frumos arata mai bine cu o intinzare usoara pe cap si nu foarte multe filoane;

  • Parul mediu cu suvite si bucle pot arata bine cu o tunsoare mai lunga de partea superioara;

  • Parul fin se potriveste mai bine cu tunsori in scari scurte si subtiri.

2. Cum sa obtii un look de Tunsoare in scara pe Par Mediu?

Parul mediu umezit este cel mai potrivit pentru obtinerea unei tunsori in scara. Acest lucru va oferi stilistului tau experienta necesara pentru a obtine culoarea si intensitatea potrivita.

Primul pas este sa-ti speli si sa-ti usuci parul cu produse speciale pentru par. De asemenea, aplica o baza termica sau o crema lejera pentru a proteja parul impotriva caldurii uscatorului. Acest lucru va permite coafurii sa se miste mai usor.

Apoi, stilistul va incepe sa-ti ascuta parul in modul dorit pentru obtinerea cea mai potrivita tunsoare in scara. Acesta va sapa fiecare bucla, filon sau seccion lateral si va decide daca ati proceda la o tunsoare mai dreapta sau mai plata.

Apoi, va fi adaugata definirea si volumul. Pentru a obtine aceasta, se poate folosi un uscator si pensula, pentru a da cantitate si intinzarea firelor individuale.

In cele din urma, va fi aplicata o glazura din sampon sau balsam si se vor folosi produse specifice pentru a da forma parului.

3. Cele mai bine Vândute Tunsori in scara pentru Par Mediu

Exista multe optiuni diferite pentru realizarea unei tunsori in scara pe par mediu. Sugererile citate mai sus pot fi aplicate pentru a obtine versatilitate si adaptabilitate in functie de caderea parului.

Iata, mai jos, cateva dintre cele mai vandute optiuni pentru parul mediu:

  1. Scoarta Distantata: Acest look este perfect pentru o zi la birou sau ocazia speciala. Este bine supradefinita, cu o vedere laterala si o poiena, care arata mai spectaculos cu parul drept sau ondulat.

  2. Tunsoare in scara Edgey: Aceasta combinatie moderna si multimedia arata mai bine atunci cand parul este texturat, scurt sau cu parul scurt. Este un mod bine definit, elegant si interesant, in acelasi timp.

  3. Tunsoare in scara Asimetrica: Esteo optiune moderna si atemporala. Aceasta tunsoare in scara asimetrica ofera volum si textura la nivelul umerilor si este perfecta daca ai par mediu si frumos.

  4. Bouncy Waves Edged-Up : Daca ai parul mediu si ondulat, acesta arata excelent pe modelul de tunsoare in scara edgey. Este o optiune moderna care se potriveste foarte bine parului ovalat sau alungit.

  5. Tunsoare Clasica Razor: Aceasta intinzare clasica pe scaleste perfect cu parul mediu si drept si este considerata o optiune clasica pentru orice barbat.

4. Cele mai populare Coafuri pentru Tunsoari in scara de Par Mediu

Odata ce ai obtinut cea mai potrivita tunsoare in scara pentru parul tau mediu, urmatorul pas este sa alegi coafura potrivita pentru tunsoare. Exista numeroase optiuni de coafura, de la clasicele cocoloase in forma de V si sfaturi servite patratice, pana la intinzari in stil messy texturized si topuri pliate.

Iata cateva dintre cele mai populare coafuri pentru parul mediu care se potrivesc cu tunsoarea in scara:

-Cocoasele Laterale: acesta poate fi realizata cu diferite optiuni de par pentru o mai profunda curbare in vederea faciala.

-Accentuarea Scalelor: daca detii o tunsoare in scara, varfurile pot fi intins corect pentru a adauga definire si volum.

-Revolutionarul Par Plat: acesta este un look modern, creat cu uscatorul si peria.

-Vederea Diagonala: aceasta cozatura moderna este indreptata de la fata, ceea ce creeaza detalii interesante si greata mai multe straturi subtiri in vederea faciala.

-Curbarea Ondulata: aceasta optiune de coafura este potrivita pentru par ondulat, mai ales pentru parul mediu cu un look mai natural.

-Intinzarea Corecta: aceasta optiune este potrivita pentru parul mediu si, tinand cont de textura, sa se obtina un look mai curat.

5. Utilizare si Sofatu parului dupa Tunsoare in scara

Atingerea acelei tunsori in scara perfecte pe parul mediu solicita, adesea, multa intretinere, ingrijire si potrivire a coafurii.