Rugăciunea de împăcare poate fi o modalitate importantă de recompensare și iertare. Este o practică spirituală folosită pentru a crea un mediu amiabil unde să rezolvați zbuciumul, tensiunea și neplăcerile din viața dvs., indiferent de cât de profund sau grav poate fi. Dacă vă simțiți tensionat și deprimat de o furie sau o tristețe puternică, recursul la rugăciune poate fi folositor. 

Prin folosirea acestei practici sacre, puteți deschide calea lui Dumnezeu pentru a avea acces la viața dvs., a vă aduce un nou nivel de lumina și înțelepciune. O privire asupra rugăciunii de împăcare este aici esențială pentru a înțelege ceea ce această practică implică.

Introducere despre rugaciunea de impacare

Rugăciunea de împăcare este o practică spirituală veche care poate fi folosită pentru a ajuta la recuperarea de furie, tristețe, resentimente și alte sentimente negative. Ea oferă o cale către vindecare dumnezeiască și trebuie să fie privită în sfaturi interioare și pentru determinarea obiceiurilor de autocare. Această rugăciune se poate regăsi în maioritatea religiilor și este una dintre cele mai vechi forme de meditație sau rugăciune.

De ce rugaciunea de impacare este importanta

Rugăciunea de împăcare oferă mai mult decât simpla identificare a problemelor și a emoțiilor disfuncționale pe care le avem. Ajută la oferirea de soluții creative și creativitate în adresarea problemei, pentru a descoperi moduri constructive de a o gestiona. Rugăciunea de împăcare este, de asemenea, o formă de conectare spirituală, fapt care ne ajută să simțim Divinitatea și puterea vindecatoare a lui Dumnezeu în viața noastră. Acesta ne aduce contopirea și iertarea, în ciuda momentelor dezamăgitoare pe care le putem avea.

Cum ne ajuta rugaciunea de impacare

Este important să reținem câteva din principiile rugăciunii de împăcare. Rugăciunea este un mod de a te conecta cu Divinitatea și să găsești resemnare și grație divină în orice moment de dezamăgire, sau chiar de furie. În plus, aceasta va crea deschiderea pentru a accepta ceea ce nu este în controlul tău și, astfel, să dezolvi conflictele emoționale care duc la mai multă înțelepciune. Aceasta îți va oferi, de asemenea, un moment de conectare cu adevărat la ceea ce este mai profund în tine și la ceea ce este simțit.

Metode prin care puteti utiliza rugaciunea de impacare

Rugăciunea de împăcare poate fi folosită într-o varietate de moduri. Încearcă următoarele:

• Relaxați-vă în liniște și respirați adânc și relaxat. Concentrați-vă pe locul în care simțiți cea mai mare relație cu Dumnezeu. Acesta poate fi același loc în care faceți rugăciunea sau meditația de dimineață.

• Acordați-vă timp să simțiți ce se întâmplă în corpul dvs. Permiteți-vă să experimentați sentimentele și emoțiile care se ridică. nu încerca să vă focusati intr-un anumit sentiment, pur și simplu să fiți prezenți cu ce se intampla in acel moment.

• Cu ajutorul acestor sentimente, concentrați-vă asupra rugăciunii de împăcare. Orice cuvinte calde și non-judecătoare aducă în existență aici. Acestea pot fi de obicei, „Pace și iertare pentru mine si pentru altii” sau „Îmi păstrez inima deschisa, iar iertarea curge în jurul meu”.

• Acordați-vă timpul și sprijinul dont acest lucru sa se întâmple. Rămâneți în meditație cât de mult este necesar.

• Deschideți-vă pentru a primi mesaje și orice, răspunsurile pe care Dumnezeu le-ar putea oferi în ceea ce privește întâlnirea și înțelegerea provocărilor. În numele iubirii divine care curge printre voi.

• Dacă simți frică, supărare, iritare sau tristețe, lăsați aceste sentimente să curgă în voi. Acest lucru va fi în siguranță și va putea fi oferit Dumnezeu pentru a fi transmutat în iubire și împăcare.

Modalitati specifice prin care putem folosi rugaciunea de impacare

  1. Rugăciunea de auto-împăcare – Aceasta ne ajută să vindecăm sentimentele noastre prin concentrare și prin alinierea sentimentelor și inimii cu cauza spirituală a împăcării. În timpul acestei rugăciuni, ne concentrăm sa ne simțim mai bine și, prin progresul nostru, ajutăm și împăca pe alții.

  2. Rugăciune pentru vindecarea relațiilor.