Masajul sanilor nu este ceva nou și a fost practicat de multe ori în scopul stimulării și creșterii sânilor. Este un mod practic și ieftin de a îmbunătăți sânii naturali și în același timp, intareste musculatura pectorala. Datorită faptului că este 100% natural, masajul sanilor nu are nici un efect secundar si poate fi facut de oricine, deacasa. Acest articol va explica motivele pentru care este util și va oferi șase pași simpli cu care sa începi să te bucuri de beneficiile masajului sanilor.

Beneficiile Masajului Sanilor

Masajul sanilor are o multime de beneficii, printre care se numara:

1.Mai multa fermitate și elasticitate pentru sâni
2.Drenaj limfatic, ce oferă detoxifiere
3.Reducerea durerii, în special pentru cei care au avut și au sâni umflați sau sensibili
4.Reducerea striilor si a ridurilor in zona bustului
5.Stimularea glandelor endocrine pentru o mai buna circulație a sangelui
6.Sustinerea si stimularea sistemului hormonal
7.Decreșterea poftei de mancare
8.Îmbunătățirea atracției sexuale și a libidoului

Cum sa faci Masajul Sanilor

Pentru a face masajul sanilor, ai nevoie de cravata, ulei și poate un dispozitiv special, cum ar fi un perie faciala, un rulou sau suporturi speciale pentru masaj.

  1. Incepe prin a pune cateva picaturi de ulei pe sani. Uleiurile care funcționează cel mai bine sunt cele din jojoba si cocos.

2.Apoi, foloseste degetele, un suport special sau un duș facial pentru a masa ușor rotind in sensul acelor de ceasornic.

3.Acum incearca si alta tehnica de masaj, cum ar fi baterea cu cutia a sânilor. Această tehnica implică așezarea unei cârpe sau a unei sepci în mâna ta și baterea ușoară a sanilor, începând din partea de sus a sanului și terminand în partea de jos.

  1. Totusi, nu exagera cu baterea! Este important sa fii foarte blând și sa, nu folosești prea multa presiune.

  2. După ce faci masajul, folosește sutiene speciale de spate ingust pentru a iti ține silueta și cu un bandaj cu turmalină. Este un mod excelent de a ajuta organismul sa absoarba vitamine developate scurgerea limfei.

  3. Trebuie sa faci masajul sanilor timp de cel putin 15 minute pe zi, in fiecare zi, pentru rezultate bune.

Ingrijirea zilnica

In timp ce masajul sanilor este foarte util, este important sa faci si alte lucruri pentru a avea un bust frumos si sanatos, printre care se numara:

•Mentinerea unei alimentatii sanatoase
•Evitarea radicalilor liberi si a ultravioletei
•Limitarea alcoolului și fumatului
•Înfrumusețarea cu produse speciale incest segment, cum ar fi balsamurile,
•cremele, mastile și alte tratamente faciale
•Evitarea produselor sintetice
•Limitarea sezutului in fata ecranului
•Stresul gestionat
•Exerciții fizice regulate

Masajul sanilor este un mod eficient de a stimula și îmbunătăți sânii tăi, dar ar trebui să fie facut cu grijă si sa fie completat si cu o ingrijire zilnica adecvata. In același timp, nu ar trebui sa uiti de alte metode de îmbunătățire a sânilor, cum ar fi alimentația și stilul de viață sănătos. Daca ti se pare dificil sa te simți confortabil cu sanii tai, poți încerca masajul sanilor pentru a-ți crește dimensiunea și fermitatea. Profita de beneficiile acestui tratament natural și bucura-te de sani mai fermei, mai elastici și mai atractivi!