Fecioara este un semn de pe zodiac cunoscut pentru detaliile sale exacte, precizia si tendinta sa de a se concentra asupra unui singur lucru. Fie ca e vorba de dragoste sau de alte afaceri ale vietii, cu un Fecioara in viata ta te poti baza pe prudenta si meticulozitate lor. Toate aceste calitati excelente se intampla sa fie benefice si in lumea dragostei.

Fecioarele sunt foarte observatoare si nu se lasa usor seduse. Insa, cand se ataseaza, cea mai buna parte a lor iese la iveala si iubirea lor si iubirea care o simti te poate lasa mut de emotie. Caci majoritatea Fecioarelor au nevoie de timp pentru a-si deschide sufletul, se mai tem sa se arate dornice sa iubeasca si sa fie iubite. Aici, insa intervin horoscopul dragostei Fecioara pentru a prevedea sezoanele in care Fecioara este cel mai sensibila si disponibila.

Iata ce trebuie sa stii despre sezonul de dragoste al Fecioarei si te-ai putea bucura de cat mai multe clipe de dragoste:

Iubirea Fecioarei Rascoleste; Energia pozitivă a Verii

Verile le completeaza Fecioarelor cu o energie pozitiva si lesne se lasa in extazul aventurilor romantice. Aceasta perioada este ideala pentru cei care vor sa se indragosteasca de Fecioara, pentru ca emotiile sale puternice si energia ei irezistibila revin cu putere.

Iubirea Fecioarei Devine Mai Profunda în Primăvară

Daca Fecioara isi gaseste sentimentele influentate in mod pozitiv si are iubirea oprita in prag de Pasti, poti face anumite premize ca vor avea un an de iubire. Aceasta primavara, dureaza pana in luna aprilie. Fecioara isi deschide usor sufletul si se orienteaza mai mult catre tinerele iubiri, decat spre cea veche. Poate ca in aceasta perioada vei prinde Fecioarei sentimentele lui.

Iubirea Fecioarei Reîmprospătează de Toamnă

Cu o toamna care coboara, Fecioara experimenteaza schimbari in starea de spirit. Va oferi mai multa libertate in tot ce priveste dragostea si va experimenta cu inima deschisa, adorand iubirea reinoita din sezon. Fecioara se simte mereu rezervata in anumite privinte, dar aceasta perioada sezoniera aduce temperaturi scazute. Acest lucru inseamna ca Fecioara se va deschide si va pastra mai putin ochii deschisi si va lasa sa curga sentimentele pline de iubire.

Iubirea Fecioarei Se Aprinde în Iarnă, Cu Refletele Luminii

Cand vine sezonul iubirii Fecioarelor, aceasta radiaza si cuprinde alte persoane in iubirea sa generoasa si flecvliva. Daca esti un Fecioara sau esti preferata Fecioarei toamna este momentul sa dezvoltati noi conexiuni. Cu lumina sezonului iubirii Fecioarei, podeaua va fi mai usoara si se va oferi mai mult spatiu pentru iubire. Aceasta iubire adanca si pura din sezonul Fecioarei va inflamma focul iubirii, va face ca aceasta sa palpite ca si cum ar fi prima oara si te va face sa iti doresti sa revi in acest sezon an de an.

Asculta Sfaturile Şi Visează Serile În Care Sărutați Cu Luna

Fecioarele sunt foarte aventuriere si pline de pofta de visare cand vine vorba de iubire. Daca tu si Fecioara esti dornici sa aveti o dimineata interioara, iei emotia si aventura mai profund si mergeti sa urmariti cursurile lunii din copacii din apropierea casei voastre. Fecioarilor le place sa reflecteze in lumina rece a lunii si intr-o aceasta seara relaxanta vei simti ca suntem dornici sa sarutam cu lumina iubirii.

In cazul in care esti gelos si in cautarea iubirii de-o viata, Fecioara poate fi persoana potrivita pentru tine. Timiditatea lor ascunsa datoreaza faptului ca se abat de la sentimentele lor si se opresc inainte sa-si arate sentimentele autentice. Insa, una dintre cele mai bune calitati ale Fecioarelor este ca pot prevedea sezoane de iubire si pot experimenta conexiunile lor de iubire mai profunde. Indiferent de luna sau anotimp, Fecioara este una dintre cele mai romantice semne ale zodiacului si stie cum sa-si prelungeasca iubirea. Urmeaza sfatul horoscopului dragostei Fecioara si poti sa faci sezonul de dragoste cu adevarat de neuitat.