Horoscopul chinezesc este practicat de aproximativ 4.000 de ani și este bazat pe miscarea lunilor anuale prin cele 12 semne ale zodiacului. Acest sistem spiritual este cunoscut în lumea astrologică și spirituală modernă ca fiind unul dintre cei mai puternici pentru a înțelege influențele asupra vieții personale și pentru a face schimbări pozitive. 

Pentru a vă înțelege mai bine viața și relațiile cu cei din jur, luați câteva minute pentru a citi despre horoscopul chinezesc și cum se poate aplica în viața ta. Acest articol va explica adâncime caracteristicile comune ale horoscopului chinezesc și cum acesta poate fi utilizat pentru a intui și a lucra cu influențele zodiilor.

Horoscopul chinezesc este cel mai vechi și cel mai complex sistem astrological, bazat pe 12 ani lunar. El oferă o imagine globală a anului și, de asemenea, variații profunde personale, plasând oamenii în moduri specifice și cu posibilități unici. El oferă o imagine globală a anului și, de asemenea, variații profunde personale, în funcție de animalul dvs. zodiacal.

De ce sorocopul chinezesc?

Horoscopul chinezesc servește ca cea mai bună ghidare folosind cele 12 ani zodiacale și 12 tipuri specifice de personalitate. Acesta oferă o înțelegere asupra tu și asupra caracteristicilor identitare. El reprezinta cheia unui sistem spiritual puternic care îți poate oferi informații personale despre conștiința și direcția interioră. Horoscopul chinezesc ajuta în obținerea unui echilibru în toate aspectele vieții tale.

Știinta porunde

Știința în spatele horoscopului chinezesc se bazează pe tracțiunea luminosului astro mental, care este determinat de ciclurile mai mari dintre lună și Zodiac. Aceste cicluri cauzează energii în schimbare și impactează atmosfera energetică legată lumea spirituală. Datorită acestei influențe, horoscopul chinezesc identifică influențele spirituale și sentimentale în jurul tuturor. De fapt, această știință reprezintă o memorie științifică a încercărilor și succeselor ce au avut loc în trecut și prezent, care sunt încă relevante și încă se aplică.

12 semne ale horoscopului chinezesc

Există patru elemente majore în horoscopul chinezesc care culeg energiile și influențele spirituale: Apă, Lemn, Foc și Pământ. Fiecare element influentează cele 12 semne ale zodiacului prin poziția lor.

Urmează lista cu cele 12 semne ale zodiacului și elementul lor:

•Sobolan – Apă
•Bivolul – Pământ
•Tigrul – Lemn
•Oaia – Foc
•Maimuța – Lemn
•Gaina – Foc
•Câinele – Pământ
•Porcul – Apă
•Vulpile – Metal
•Lacerta – Lemn
•Calul – Foc
•Capra – Pământ

Fiecare element are influențe distincte care influențează temperamentul și profilul personal includând pacea, sentimentele, relațiile, armonia, oportunitățile, cariera, obiceiuri și foarte mult mai mult.

Analiza profundă a fiecărui semn

Fiecare semn al zodiacului chinezesc are particularități unice de personalitate ce completează stilul, abilitățile și caracteristicile specifice.

  1. Sobolan: Cine se naste sub semnul soareci are calitati autonome, influențate de energia apei. Aceste persoane sunt flexibile, detaliate și neobosite. Atunci când sunt entuziasmate de ceva, devin puternici, dezvoltă cunoștințe și abilități rare.

  2. Bivolul: Bivolul este elementul Pământului, aducând energii puternice de rezistență și protecție. Aceste persoane au determinare, bunăvoință și sunt încăpățânați. Ei sunt adevărați prieteni ai comercializării, iar relatiile lor sunt adesea bazate pe loialitate și încredere.

  3. Tigrul: Elementul Lemnului accentuează inteligența tigrului și îi determină pe tigri să fie de părere că lumea oferă numeroase oportunități și posibilități. Acestea sunt persoane dornice să ia initiative și stima de sine ridicata îl fac pe tigru să meargă până la capăt.

  4. Oaia: Oaia se află sub influența elementului Focului și este caracterizată de abordare intuitivă, creativitate și optimism. Aceste persoane sunt adesea la fel de preocupate de sentimentele lor și de opiniile lor ca și de sentimentele și opiniile celor din jur.

  5. Maimuța: Sub influența spiritului din Lemn, maimuța este inteligentă și curajoasă. Aceste persoane luptă pentru dreptate și libertatea personală și sunt întotdeauna pregătiți pentru noi provocări.