Fie ca sunteti in cautarea dragostei sau doar sunteti curiosi sa aflati cum reactioneaza un barbat nascut sub semnul Varsatorului cand se afla gol in dormitor, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le cunoasteti pentru a pune in practica si a va bucura de momentele intime.

Barbatul Varsator inregistreaza adesea unele dintre cele mai puternice fiziologii si resorturi intelectuale din zodiac, ceea ce inseamna ca are o anumita abilitate de a te face sa te simti bine intre paturi.

Iata cateva informatii despre cum ar trebui sa reactionati si ce ar trebui sa faceti atunci cand urmeaza sa experimentati placerea cu barbatul Varsator:

I. Selectia si Tratarea Corecta

Atentie la selectia si tratarea corecta a barbatului Varsator. Acesta este un semn excesiv de intelectual si detine tendinta de a urmari fiecare miscare pe care o faceti. Din moment ce sunteti interesati sa experimentati placerea impreuna cu el, este important sa va gasiti stilul si sa va puneti in miscare atat pe plan fizic cat si intelectual.

II. Acordul si Feedback-ul Fizic si Emotional

Deoarece barbatul Varsator poate avea tendinta de a se distra si de a-si pierde atentia foarte grav, poate primi cu usurinta un feedback fizic si emotional sincer. In timp ce in dormitor exista multe ecrane din ziua de azi si gadgeturi, traiul cu o persoana Varsator poate fi in felul sau asociat cu o discutie intelectuala, iar atunci cand adaugam apeluri si gesturi scanduroase, ar trebui sa primiti cu schimbul aceleasi feedback cu care ati inceput.

III. Utilizarea Stimulilor Intelectuale

Utilizarea stimulilor intelectuale poate face experienta mult mai interesanta. Un barbat Varsator detine acea putere intelectuala speciala care poate experimenta nenumarate stimulente fizice si emotionale. Exista scenarii care includ stimulante date intr-o maniera subtila si totusi distractiva care poate fi folosita. De la lectura unor carti interesante si pana la jocuri si discutii profunde, temele pe care le veti purta cu el pot fi antrenante si seducatoare ca sa il mentii interesat si concentrat.

IV. Comunicarea si Increderea

Comunicarea si increderea sunt cheia oricarei experiente sexuale reusite cu barbatul Varsator. Acesta va fi atras sa experimenteze noi senzatii si sentimente, iar comunicarea deschisa si sincera despre starea sa emotionala si despre ce doriti sa experimentati sunt esentiale pentru a descoperi ceea ce il poate satisface. Ac est important sa nu se presupuna nimic si sa se lase un loc de desfasurare ale experientei comune.

V. Acceptand Provocarile

Barbatul Varsator va veni cu un set de provocari intelectuale si va fi cu siguranta mai interesat sa experimenteze lucruri noi si sa afle raspunsuri la intrebari ce tin de spiritualitatea sa si economia sa sociala. Acceptand provocarile sale poate intari legatura si poate intensifica experientele fizice si emotionale impreuna.

VI. Aprecierea Momentelor Intime

In cele din urma, trebuie sa va deschideti mintea pentru a putea vedea frumusetea simplei momente si sa apreciati tot sentimentul si momentele intime. Descoperirea intelepciunii interne si completarea acesteia prin intermediul partenerului sau este una dintre cele mai profunde placere care poate fi experimentata de barbatul Varsator.

In final, barbatul Varsator are o experienta intima unica si seducatoare care poate fi descoperita si experimentata cu succes, cu schimbul de respect si de comunicare. Trebuie avut grija sa se evite situatiile in care ar putea opune rezistenta sau sa piarda interesul si sa se plimbe de-a lungul exchange-ului intelectual care poate oferi satisfactie maxima si adancimea experientei dintre voi.