Decembrie este luna în care vedem schimbările sezonului, de la ploaia de iarnă și vântul rece care bate peste noi până la lumina caldă și luminile de luna care ne încălzesc nopțile. La această lună se adaugă și schimbarea din tabloul curcubeului colorat și aceasta este mai mult decât evidentă în ceea ce privește culorile părului. Iată câteva idei de culori de păr pentru iarna care s-ar potrivi foarte bine pentru noi incepand cu luna Decembrie.

1. Blondul Platinat

Lăsați părul să devină acea persoană frumoasă în această iarnă îmbrăcându-l într-o nouă nuanță de blond platinat. Acest nou și încântător stil al părului poate fi obținut dintr-o colorare profesională sau chiar cu ajutorul unei loțiuni sau al unui spray de colorare. Acest ton de blond oferă o reflectare a luminii care este indicată pentru întunericul iernii iar concentrațiile cu puțin mai închise de culoare de blond au fost întotdeauna o alegere uimitoare pentru luna decembrie.

2. Cenușiul

Pentru cei cu până la mijlocul spatelui și mai scurt, cenușiul reprezintă o nouă formă de culoare de păr care s-a dovedit foarte populară în ultimii ani. Această nuanță pare mai cool și mai modernă dacă este mai aproape de gri decât de blond în producția tonurilor tale. Cu toate acestea, poți alege sa ai un ton cenușiu închis, cenușiu deschis sau un ton între cele doua pentru a ține pasul cu tendințele.

3. Brunet-Burduful de Nisip

Brunetele sunt cu siguranță în tendințe și aceasta se reflecta în ultimele colecții de modă ale toamnei. Încearcă-ți culoarea burdufului de nisip pentru a adăuga o strălucire naturală și o tentă de caldura la parul tau. Nu vei obține o schimbare majora dar, totuși, o tentă de brunet adaugata părului va face o diferență notabilă.

4. Rosu-Burgundy

Vrei sa schimbi radical culoarea parului? Atunci încearcă noua culoare burgundy care devina una dintre cele mai populare nuante de pe lista trendurilor anului. Nu este nevoie sa te arunci la extrema pentru a experimenta aceasta noua nuanță, nuanta aceasta intensa de roșu va împrumuta părului și aspectul și strălucirea unui roux burgundy.

5. Alunați Visiniu

Viziniul este o altă nouă nuanță care ia căldura lui albastru în această iarnă. Această culoare luând elemente din apropierea punții părului și adăugând o strălucire aurie tine iarna la distanta și o face o culoare de păr minunată pentru Decembrie.

6. Rosu Rubiniu

Stim cu toții că primăvara este momentul principal pentru schimbările de culoares insa tonurile rubiniu oferă aceeași strălucire fără a fi prea luminoase pentru iarna. Aceste nuanțe de rosu îmbină elementele de visiniu și roscat în aceeași culoare iar culorile și strălucirea acestora vor face ca parul tau sa strălucească.

7. Blondul Caramel

Bucură-te de câteva raze de soare într-o zi primitoare a toamnei schimbându-ți culoarea parului într- o pălărie de caramiă. Acest ton de blond va adaugă mai multa caldură atunci când ești îmbrăcat într-o haină cu guler înalt sau fes si vei fi sigură că aduci printre altele un amestec de tente de dulce si încântătoare.

8. Galben-Orz

Culorile în nuanțe de orz sunt în plină ascensiune iar acestea sunt în tendințe cu siguranța. Strălucirea în două dimensiuni din culoarea de blat va adăuga lumina și vibrația părului tău într-o iarnă într-un mod unic și încântător.

9. Blondul Desertului

Razele soarelui strălucesc pe noua colorare a părului intr-un blond desert. Această nuanță de blond conferă un aspect de aurul palid care reflectă luminile moi ale lunii. Poate fi aplicat pe orice tip de par, având o strălucire și o subtilitate deosebite.

10. Argintiu

În acest an, argintul este cel mai trendy iar acesta devine și mai proeminent în iarna ce vine. Schimbarea din culoarea părului într-o noua culoare argintie garantează nu numai durabilitatea trendului dar aduce și temperatura luminoasa si strălucitoare pentru sezonul rece.

Culoarea părului este un mod ușor și rapid de a schimba înfățișarea și a-ți aduce stilul în pata cu tendințele curente.