Aruncă o privire asupra mesei de coafor și îmbogățește personalitatea ta folosind nuante de par care te ajută să pari mai tânăr și vibrant. Există câteva culori de par care se ajustează lin la necesitățile individuale și te fac să arăți mai tânără decât îți este vârsta.

Cu o bază în nuanțe calde și subtile, iată câteva culori de par care te vor intineri instant:

1. Blond-miere

Blonda cu tente de miere este una dintre cel mai rapid-intinzătoare nuanțe de păr. Adaugarea delicată a cojii aurii iluminează fața într-un mod cu adevarat viu. Blond-miere este ușor de îngrijit și poate fi modificat cu ușurință, astfel încât poți reda stilul după cum îți dorești.

2. Malchite verde

Malchite verde este o culoare plină de viată și inspirație, care oferă în același timp o atingere de liniște și sofisticare. Această nuanță revigorantă și surprinzătoare revitalizează în mod încântător. Dacă dorești să intinzi tinerețea și să-ți îmbraci părul cu o nuanță vibrantă, consideră Malchite Green.

3. Sombre cald

O culoare caldă și omogenă poate oferi adeseori o mai reală senzație de modernitate. Sombre cald este aceasta culoare ideala care se poate adapta perfect tendințelor actuale, cu potentialul de a aduce fața în lumina reflectoarelor. Pentru a ți schimba cu adevărat look-ul, această culoare poate oferi în mod încântător adâncimi, diferențe și subtilități diferite.

4. Blond cenușiu argintiu

Blonda cenușie și argintiate este o altă nuanță deftă, care poate aduce o notă de liniște căldurii. Prin mixarea acestei culori cu blondele cenușii sau argintiile mai închise, se poate obține o paletă caldă-rece, care poate fi revitalizatoare. Blondul cenușiu-argintiu oferă fațete vii pe fața ta.

5. Rubini roz

Dacă preferi nuanțele vibrante și inovatoare, atunci Rubini roz este alegerea ideală pentru tine. Este o culoare delicată și energizantă și jocul de nuanțe între roz și fucsia adaugă puțină strălucire. Revigorarea culorilor de la Rubini roz creează o privire iarba proaspata și un zâmbet contagios care poate crea o pana luminoasă în fața ta.

Cum se aplica culorile de par care te intiner și țin în forma?

Există câteva moduri de a face trecerea de la o culoare obișnuită la una care te poate intineri:

• Colorare cu sampon – Tu alegi culoarea și un profesionist te ajută să obții nuanța dorită, folosind tehnici precum samponarea sau adăugarea unor vopsele mai închise.

• Utilizarea produselor de ingrijire – Unele produse cum ar fi șampoanele, balsamurile și măștile de par conțin aditivi. Acestea pot ține culoarea mai mult și o pot intensifica.

• Colorarea ton-on-ton – Aceasta schimbare subtila și gradata a culorii parului creează adesea instant un efect revitalizat. Ideal pentru aproape toate culorile.

• vopsirea în doua culori – Această stilizare modernă îmbină culorile și extinde efectul intineritor. Tonurile de par de la baza pana la varfuri pot armoniza pielea ta și poți folosi nuanțe dinamice și subtile pentru a aduce personalitate drupa look-ului.

Pro și contra culorilor de par pentru intinerire

Pro
• Cheful și personalitatea sunt prelucrate într-un mod intinzător ocazional.
• Schimbarea culorii poate schimba starea ta de spirit.
• Culorile de par oferă portocalii sunt subtile și jucăușe, ideal pentru orice tip de nuanțe.
• Unii producători oferă produse care nu numai că au un efect intinzător, dar și produse speciale care ajută la pastrarea culorii parului.

Contra
• Vopseaua poate provoca scalpului iritații și căderi de păr.
• Exagerarea schimbărilor la culoare poate avea un efect dramatic asupra look-ul tau.
• Bucuria schimbării poate fi scurtă, deoarece culorile schimbătorii sunt instabile, uneori nevoia de reaplicare este rapidă.
• Unele produse înlocuiesc eficiența, odată îndepărtate trebuie să utilizați produse speciale pentru a prelungi perioada de durată a culorii.

Sfaturi pentru a obtine cea mai buna perioada de mentinere a culorilor de par care te intineresc

Chiar dacă schimbarea tendinței te face sa te simti minunat, este important sa alegi mai bine. Pentru a păstra o culoare durabilă și revitalizatoare, următoarele sfaturi sunt recomandate pentru obținerea cea mai bună performanța.