Bratara ideala pentru evenimentele speciale poate fi realizata cu putin efort. Multe femei tind sa repare imaginile glamour la petreceri, fie ca este o ocazie formală sau o petrecere mai relaxata. Majoritatea coafurilor pot suporta orice ocazie, iar in cele ce urmeaza, vom discuta despre coafuri simple dar elegante pentru ocazii speciale.

Coafuri simple pentru ocazii speciale

Una dintre cele mai simple si mai elegante coafuri pentru evenimente speciale este buclele. Acestea sunt usor de facut si pot fi obtinute prin rularea parului cu un bigudu. Pe langa faptul ca buclele ofera o mare versatilitate, acestea ofera un look natural si luminos.

Buclele pot fi folosite in diferite combinatii si cu diverse accesorii si prinde de par. De exemplu, samponarea parului inainte de a rula firele cu bigudiul poate duce la un efect de valuri. In plus, persistandu-le mai mult, parul poate capta mai mult volum, procurand un efect dramatic.

O alta coafura simpla, ce poate fi perfecta pentru ocazii speciale, este coafura lasa. Acest look de par poate fi obtinut printr-o samponare si conditionare cat mai buna pentru a oferi stralucire parului. Pentru a accentua volumul parului, poate fi folosit un pieptene cu dinti subtiri si mai multe produse de styling, precum spray-uri si creme. Aceste produse pot oferi parului un plus de volum si rezistenta.

De asemenea, varfurile pot fi rotunjite cu un uscator de par si o perie moale, oferind o forma mai naturala. In plus, varfurile pot fi usor ondulate cu ajutorul periei si a uscatorului de par. Uscandu-se cu miscari de sus in jos, acestea pot da un volum extra parului, si pot fi fixate cu spray-uri pentru fixare.

Coafuri elegante pentru ocazii speciale

O alta coafura clasica si sofisticata este coafura racoroasa sau updo. Acesta este un look perfect pentru evenimentele elegante, poate fi redata prin introduceri interesante precum suvitele, impletirile si piesele liber-rasucite in partea superioara a capului.

In primul rand, parul se sub-divide in doua parti mixte, apoi se prind cu o panglica subtire. In continuare, se fac diferite suvite si se adauga orice accesorii doriti, precum flori mici si cristale glazurate. Urmatorul pas implica sclipire in crestetul capului si rasucirea parului restant, apoi inserarea acestuia in structura de updo.

Coafura cea mai simpla pe care o poti crea pentru ocazii speciale este una cu codite. Acestea sunt usor de realizat si pot fi reimagine intotdeauna, prin variatii in prindere. Pentru a crea coditele, partea laterala a parului se claseste in paranteza si face un braid, apoi fixandu-se cu o panglica. Cu ajutorul acelorasi produse de fixare, varfurile pot fi aranjate in functie de preferinte.

In plus, coditele pot fi rotunjite sau netede, putand fi folosite si agrafe de par. De asemenea, aceasta coafura poate fi asortata cu ochiuri, hanorace colorate sau alte accesorii pentru o seara reusita.

Coafuri simple dar totusi reusite pentru petreceri

Pentru petreceri, se poate opta pentru un look mai casual, cum este cel cu cocul clasic. Acest look poate fi obtinut prin strangerea parului la baza gatului, punandu-l in paranteza si fixandu-l cu agrafe de par. Pe langa faptul ca este simplu si foarte practic, parul poate fi realizat in stiluri diverse, cum ar fi cocuri mai mari cu suvite false, sau unele mai stranse si mai ultra-rasucite.

Pentru petreceri de zi, se poate opta pentru cocuri mari, libere-rasucite, ce pot fi inflorite cu accesorii adecvate. Coafura poate fi obtinuta prin tinerea parului de la varfuri si rotunjindu-l, apoi adaugandu-se produse varietate produse pentru fixare. De asemenea, aceasta tinuta poate fi asortata cu bentite colorate, oculare si chiar sosete sau haine in tonuri pastel.

De asemenea, parul des si lung poate fi realizat prin prinderea firelor mai subtiri si rotunjirea varfului. Pentru aceasta, puteti folosi perii si uscatorul de par, apoi subliniindu-l cu produsele pentru styling si finisandu-l cu un balsam. Acest look poate fi asortat cu aplicatii cu pietre decorative, glazuri sau diademe.

Prin urmare, pentru orice eveniment special poate fi facuta o coafura simpla dar reusita, prin cateva produse si accesorii potrivite. Coafurile trecute aici pot fi variate, usor de facut si perfecte pentru evenimentele speciale.