Atunci când vorbim despre o nuntă, toată lumea se gândește în primul rând la rochia și la fața plină de machiaj a miresei. Insă, ținuta perfectă și coafura potrivită și finisată sunt la fel de importante dacă nu chiar mai importante. Dacă ai părul său mediu, știi că de multe ori acest lucru poate fi o provocare atunci când vine vorba de crearea unui look cât mai reușit și fashionable provocare. Din fericire există o mulțime de idei inovative pe care le poți folosi.

Iată câteva idei de coafuri de nunta și combinații de styling pentru parul mediu:

Cocuri

Cocurile sunt cu siguranță una dintre cele mai populare și mai romantice coafuri care nu se demodează niciodată. Cele mai frumoase cocuri de nunta sunt rotunjite și brăzdate de bucle mari și lejere. Pentru a le face mai interesante și mai vizibile, poți decora coada cu flori delicate, ace sau alte ornamente.

Cozi de cal

Dacă preferi să-ți lase parul liber, poți opta pentru o coadă de cal. Această coafură permit să obții un look destul de romantic, modern și practic în același timp. Pentru a crea această coafură, ai nevoie doar opartoare speciale, un uscător de păr și chelele.

Bucluțe

Acest look este perfect dacă vrei să obții un efect glam și voluminos. Pentru a obține acest look glam, vei avea nevoie de un fir de plată încrustat cu diamante sau alte obiecte ornamentale.

Par impletit

Coafura și modelul de împletituri sunt populare pentru stilul nunta. Cu un astfel de design, poți crea un contrast între buclele lejere și împletiturile mai putin lejnere de-a lungul scalpului.

Breton

În cazul în care îți dorești un look cool, dar cu un stil destul de modern, atunci ar trebui să încerci coafură cu breton. Acest model ține părul în liniște și funcționează foarte bine la stiluri de îmvoalare foarte umezite.

Parul prăfuit

O coafură modernă și romantică, mai ales dacă parul este mai lung sau mediu, este de asemenea o alegere ideala pentru o nunta. Coafura parului prăfuit poate fi adaugată cu un vârf în picioare sau poate fi prins în spate, lăsând la vedere buclele și prăfuiturile parului.

Terminături lejere

Terminăturile lejere oferă volum și moliciune, adăugând un plus de eleganță. Această caracteristică poate fi obținută prin setare și îndepărtarea parțială a părului.

Absorbtie

Dacă ai parul mediu, poți opta pentru absorbitie. Această coafură cu adevarat moderna este obtinuta prin impletirea stilului parului. Acest model de coafura se potriveste perfect pentru o accesorizare adecvata.

Punte de fier

Puntea de Fier este una din cele mai populare coafuri perfecte pentru parul mediu. Aceasta este construita prin impletirea firelor de pe laterale si a firelor mai lungi din partea superioară a capului, fixandu-le sub scalp sau pe spate.

Breton ondulat

Acest model de breton ondulat face parte din linia moderna a coafurilor de nunta. Bretonul ondulat adaugă o textura subtila firelor de pe partea de sus a capului si a lateralei. Acest obiect poate constitui un look clasic sau modern cu cateva podoabe.

Coafuri lejere

Daca esti in cautare de o coafura moderna, cu texturi lejere si delicra, coafurile lejere sunt alegerea ideala pentru parul mediu. Accentul poate fi pus pe suvitele libere pane, bucle usoare sau codite lejere.

Accesorii Complemmentare

Accesoriile de par vor face ca coafura sa arate mult mai reusita, adaugandu-i dimensiune si elemente de interes. Alege un ornament care sa se potriveasca tematicii nuntii si care sa se potriveasca stilului tau personal.

Coafuri Multistrat

Desi se potrivesc mai mult parului scurt si medium, coafurile multistrat pot si in cazul parului mult mai lung. Acestea permit reliefarea diferitelor straturi al caror scop este de a crea o iluzie de volum si de lungime.

Astfel de coafuri de nunta pot oferi un look modern si interesant pentru bridele cu parul mediu. De la codite usoare, pana la cocuri lejere care au un look romantic si modern in acealasi timp. Fiecare mireasa pot sa-si aleaga look-ul, bazandu-se pe stilul personal.

Si daca nu știi ce sa alegi, poti apela cu incredere la un hairstylist de încredere care poate transforma trasaturile unice ale parului tau in o coafura de nunta de vis.