Romantismul sau cunoscuta si sub numele de dragoste si intvarata este un sentiment profund, unul dintre cele mai puternice sentimente pe care mi-l imaginez. Pe măsură ce povestea noastră se schimbă, sentimentele sentimente, pentru iubire si pentru dragoste ne schimba si ele. De aceea, noi ca persoanele, face sa incercam orice ar fi, inclusiv celebra vraja de dragoste.

Exista multi „vrajitori” care spun ca au vraji magice pe care le pot folosi pentru a aduce dragostea adevarata in viata ta si pot face ca oamenii sa inceapa sa se indragesca, sa se iubeasca si sa se doreasca. Vrajile de dragoste se folosesc pe langa alte metode pentru a incerca sa se intample ceea ce multi dintre noi folosesc pentru a-si creea un viitor romantic.

Exista cateva dintre cele mai simple vraji de dragoste pe care le puteti face. Fiecare vrajitor are propriul set de vraji de dragoste, dar mai jos veti gasi cateva sugestii:

  1. Vraja cu pahar. Acest ritual implica umplerea unui pahar cu apa si adaugarea unei linguri de sare in el. Dupa aceea, se ia un bilet de hartie si se trec numele amantului si a iubitului, se vindeca intr-o bucata si se baga in apa. Un fel de rugaminte se rosteste in timp ce se face acest lucru, ceva de genul “Sa fie lumea noastra umpluta cu iubire”. Apoi, se bea apa in dimineata urmatoare, dupa mana stanga.

  2. Vraja cu lumanarea rosie. Acest ritual implica o lumanare de culoare rosie, desigur, si un bilet de hartie care va contine numele doritilor indragostiti. Tine lumanarea in mana si citesc rugamintea rostita inainte, si anume: “Din aceasta lumanare rosie a iubirii, sa se intample iubirea adevarata intre mine si persoana pe care o iubesc”. Apoi, lumanarea se aprinde si se pune biletul de hartie in flacara.

  3. Vraja cu lumanarea alba. Acest ritual, similar cu vraja cu lumanare rosie, este folosit pentru a aduce iubirea si pentru a determina sentimentele abisale sa se schimbe in sentimentele adevarate. Aceasta vraja se realizeaza prin faptul ca persoanele implicate sa-si tina lumanarile albe si sa recite rugamintea: „Sa fie pace intre noi, sa fim umpluti de iubire si intemeiem o relatie durabila si reconfortanta”.

  4. Vraja cu flori. Acest ritual se realizeaza prin plasarea a trei flori in interiorul unei cutii mici. O persoana isi pune lumea si numele persoanei pe care o iubeste, iar cealalta persoana, numele si o martelul proprie. Pur și simplu, cutia se inchide si se binecuvanteaza rostind cuvantul „Iubire”. Aceasta vraja creeaza o legatura intre cei doi iubiti prin intermediul florilor.

Vrajile de dragoste sunt un simbol al iubirii si a intelepciunii si sunt alese pentru a ajuta pe cei care doresc sa isi indeplineasca visul de dragoste adevarata. Desigur, vrajile de dragoste nu garanteaza ca vei obtine dragostea pe care o doresti, insa le pot pur si simplu ajuta sa-ti indeplinesti visurile.

Din moment ce vraja de dragoste se afla in trecutul nostru bogat si intrucat special unii dintre noi mai practica astfel de practici, stim ca vrajile de dragoste poate fi in continuare utila si folositoare. Vrajile de dragoste sunt un mod distractiv si putin ciudat de a exprima sentimentele dvs., pe langa colagen, ca sa spun asa, si sa interactionezi cu unul sau mai multi parteneri de iubire.

Vrajile de dragoste sunt, de asemenea, un mod romantic de a pastra sentimentele vii si de a-ti oferi sansa de a trai experienta ta romantica intr-un mod unic. Noi, ca fiinte umane, suntem construiti sa aspiram la dragostea adevarata si la sentimente scrise in inimile noastre. Vrajile de dragoste sunt exercitiul nostru de iubire si ne permit sa ne indreptam spre acelasi scop in spiritul uman si magie.