Indragostirea unei persoane din zodia Sagetator poate fi un proces interesant si bogat in emotii. Aceste persoane inteleg cu usurinta semnele de indragostire si le simt si la randul lor.

Cum se indragosteste un Sagetator

Un Sagetator este cunoscut ca fiind o fire foarte inteleapta si cinstita. Acestia au nevoie de o relatie in care sa poata fi curiosi si sa exploreze, sa poata da frau liber imaginatiei lor si sa il faca pe celalalt persoana sa se simta vazut si neintrerupt. Cand se indragosteste, un Sagetator nu va face partenerului sau nicio presiune si va aprecia orice activitate partajata, orice schimb de idei si orice dorinta eliberata, fara a impune judecati.

Sagetatorii incep sa se indragosteasca intr-un mod lent si firesc, incercand sa se conecteze prin mai mult decat cuvintele si sentimentele lor. Acestia se indragostesc profund si cauta in partenerul lor compasiune, stima, iubire si asistenta. Iată câteva moduri în care un Sagetator va arata ca se indragosteste de cineva:

• Se va deschide – Când se simte confortabil cu cineva, Sagetatorul va deschide inima si va impartasi obiceiurile, visele si pasiunile sale.

• Va intelege temperamentul partenerului – Un Sagetator inteligent intelege ca fiecare are o fire proprie si este gata sa ofere spatiu pentru aceasta. Se va concentra pe puterea si punctele forte ale partenerului si se va conecta prin acestea.

• Cauta modalitati pozitive de a comunica – Sagetatorul va comunica cu partenerul sau prin pledoari emotionale profunde si subtile, pentru a construi intelegere si conexiune.

• Va oferi constanta si incredere – Acestia au tendinta de a deveni foarte fideli unei relatii atunci cand sunt implicati emotional, mostenindu-le pe partener un sentiment de siguranta si stabilitate.

• Va fi foarte prezent emotional – Sagetatorii spun ceea ce simt si decid cu principii morale. Acestia sunt folositoare si devotati prin punerea comunicarii emotionale in primul plan.

• Va da foarte mult si va cere putin – Acestia vor sa faca persoana pe care o iubesc fericita si se vor oferi sa ajute acolo unde este necesar. De asemenea, ei au tendinta sa ceara doar putin si sa isi dea seama daca partenerul lor nu este pregatit sa primeasca mai mult.

Semnele ca un Sagetator se indragosteste

• Va deveni mai entuziasmat – Este unul dintre semnele evidente ca un Sagetator se simte special fata de cineva. Indiferent ca se manifesta prin rasetele sale sau privitul lor adanci in ochi, sigur se poate vedea entuziasmul sau.

• Se va oferi sa ajute – Sagetatorii sunt persoane foarte prietenoase si vor da foarte mult. Atunci cand se indragostesc de cineva, persoana respectiva va beneficia de comploturile lor amabile si de ajutorul lor.

• Va cauta noi experiente impreuna cu tine – Acestia cauta inerent momentele interconectate, pentru ca isi doresc sa creeze o conexiune si sa imparta ceva frumos.

• Voluntariat – Sagetatorii au o natura altruista si generoasa si se indragostesc de cineva, restul vine mai tarziu. Acestia vor oferi sprijin financiar sau vor oferi sfaturi si vor oferi informatii care sa ii ajute pe cei dragi lor

• Va fi chiar curajos – Un Sagetator va fi curajos sa arate cat de mult se indragosteste si va admite cand se simte vulnerabil si fragil fata de partener.

• Vorbesc despre interese comune – Acestia vor incepe sa discute despre interese comune si sa se simta bine cu privire la acestea.

• Cauta intalniri regulare – Atunci cand se indragosteste, un Sagetator cauta intalniri regulate cu partenerul sau si vrea sa participe la mai multe lucruri impreuna, indiferent ca e vorba de iesitul la cina, calatorit sau chiar sa se alature la un hobby.

• Cauta senzualitatea – Sagetatorii sunt recunoscuti pentru pasiunile lor. Cand se indragostesc, cauta senzualitatea in relatie si o transforma in experiente intime iar satisfactia poate fi una nemarginita intentionat.

Cu toate acestea, Sagetatorii sunt tari si vor reusi sa se loveasca de diverse temeri cu privire la emotiile lor si relatiile lor. Acestia se tem sa ia decizia gresita sau sa se angajeze in relatii care nu le vor oferi ceea ce cauta. Odata ce Sagetatorul reuseste sa se conecteze cu partenerul sau cu incredere si sa se deschida unei situatii de iubire profunda, ei se vor simti in siguranta si pot da frau liber aventurilor emotionale si idilelor lor.