Barbatii Pesti reprima si se retrag in sine, dar sunt la fel de iubitori, generosi si protectori ca orice alt semn. Daca esti curioasa sa afli mai multe despre cum sa faci sa se deschida in pat si sa ofere placeri uimitoare, poti citi mai jos ghidul nostru.

Divizat pe diferite subiecte, iti vom oferi sfaturi utile despre ce se asteapta in pat de la un barbat Pesti si ce anume ii face sa se apropie mai mult de partenera sa – sfaturi pe care le poti aplica cu usurinta pentru a deveni un cuplu mult mai intunecat.

Ce Inseamna sa Fii cu un Barbat Pesti in Pat?

Barbatii Pesti sunt orientati spre sentimente, chiar si in pat. Este important sa intelegi ca ei sunt foarte interesati de conectivitatea emotionala si ca doresc sa evidentieze acest lucru prin preluarea conducerii intre lenjerie.

In pat, acesti barbati sunt foarte sensibili si in masura sa se preocupe de sentimentele partenerei lor. Acest fapt se manifesta prin lungi sesiuni de imbratisari, depunerea eforturilor de a-si placea reciproc si prin recompensarea partenerului cu mai multa atentie si afectiune decat se asteapta.

Stimularea Fizica si Psihologica

Pentru a realiza o conexiune in aceasta zona, stimularile fizice si psihologice joaca un rol foarte important. Esti sfatuita sa fii femeia tehnica in pat si sa urmezi directia in functie de semnalele transmise de catre acest barbat.

Indiferent daca sunt coplesiti de placere sau daca vor sa se concentreze pe o specifica pozitie, trebuie sa reactionezi intotdeauna la semnalele lor in mod similar – sau cu mult mai mult entuziasm si dragoste.

De asemenea, ai grija sa actionezi in ritmul pe care si l-au asteptat cei din zodia Pesti. Fii intotdeauna sincera in legatura cu ce ii place si ofera-i planuri de infrumusetare care sa creeze o viziune de placere de genul „treceti prin experiente impreuna”.

Fanteziile Sexuale si Placerea Asociata

Pentru ca barbatii din zodia Pesti sa se simta bine in pat, au nevoie de prea multa dragoste si atentie. De aceea, este important sa le oferi placerea si fanteziile pe care si le-au dorit.

Odata ce stii ce le place, fa-i sa se simta bine si adu-le la viata fanteziile sexuale si visurile prin a le aduce in interiorul dormitorului.

La momentul corect, asigura-te ca simti si masezi partenerul tau in moduri speciale, pentru a-i stimula si a-i face liberi sa-si lase imaginatia sa zboare. Face-i experiente placute si activeaza-i creativitatea.

Lasite si Romantism

Deoarece barbatii Pesti tind sa fie creaturi visatoare si sentimentale, nu este de mirare ca le place sa fie romantice in pat. Este important sa-i lasi sa isi exprime sentimentele prin saruturi lungi, mangaieri moi si vorbirea delicata.

Aceasta ii va face sa-si deschida asternuturile in timp si sa se simta increzatori sa exploreze mai mult.

Cum sa-l Faci sa Se Deschida si sa Ofere Placere Uimitoare

In general, barbatii din zodia Pesti sunt timizi si tind sa se retraga, insa exista moduri prin care ii poti face sa se deschida si sa ofere placere uimitoare.

Iata cateva dintre acestea:

➢ Fa-l sa se simta Special – Sporeste-i increderea prin a-l face sa se simta special si iubit. Fii sincera in legatura cu ce simti pentru el, arata-i ca este important si ca tocmai lui ii transmiți intregul tau dragoste.

➢ Mentine-i Permite-i sa Se Expresive – Pentru a-l face sa-si revina, arata-i ca ii dai voie sa useasca intreaga lui energie creativa. Fa-l sa se simta in siguranta si accepta-i motivatiile sale de pat si de placere si fii pregatita sa te alaturi in aventuri.

➢ Apeleaza la Stimularea Mentala – Stimuleaza-i mintea prin a vorbi despre pozitii noi, jocuri sexuale si prin a-i spune cat de mult te exciteaza sa faci aceste lucruri cu el. Apoi, asteapta-te ca barbatul Pesti sa intre in zona picanta si sa te convinga sa experimentezi si mai mult.

➢ Invata sa Uplezi Eroticul cu pasiunea – Pentru a-l face sa se simta cu adevarat placere si pasiune, invata sa le amesteci in pat. Aceasta se poate face prin conversatii lungi si incitante, mangaiatul delicat inainte de a merge direct la act, iar fata partenerei pe toata perioada actului ajuta la crearea unei legaturi puternice si benefica.

Barbatii Pesti se pot bucura de momente de placere unice si uimitoare, dar trebuie sa stii ce sa faci pentru a-i motiva sa se deschida in pat si sa nu se retraga.

Intotdeauna fa-l sa se simta cu adevarat special si iubit si, mai important, comunica cu el despre ce ii place si ofera-i stimulare mentala prin a vorbi despre jocuri si pozitii noi si incurajatoare.

In plus, nu uita niciodata sa amesteci eroticul cu pasiunea pentru a va crea o conexiune mult mai profunda si intunecata. Aceste cateva lucruri te vor ajuta sa inveti cum sa-l faci sa se deschida si sa ofere placere uimitoare si iubire pentru o viata intreaga.