Cele patru zodii de apa – Racul, Scorpionul, Pestii si Cancanul – sunt cunoscute pentru instinctele lor proeminente si puternice. Este posibil sa o luati pe cont propriu sau sa urmati calea grupului atunci cand luati o decizie. Zodiile de apa sunt preocupate de sensibilitate, empatie si emoție. Sunt pastratorii de sentimente mai mult decât orice alt simbol astrologic in zodiac. 

Acest articol ofera informatii despre caracteristici, personalitate, relații de dragoste, bani si sanatate, in cazul zodiilor de apa.

Caracteristici zodii de apa

Zodiile de apa sunt caracterizate prin intuitie si instinct. Ele lucreaza intotdeauna cel mai bine dupa ce iau in considerare sentimentele personale si sentimentele altora. Totodata, zodiile de apa pot fi destul de vulnerabile si imprevizibile.

Racul – este una dintre cele mai sensibile zodii din zodiac, avand o putere foarte mare de intuitie. Are abilitati foarte bune de intelegere a sentimentelor altora si poate simti ceea ce doreste. Racii sunt in consecinta extrem de acceptanti si conectati cu nevoile altora.

Scorpionii sunt multifacetati si foarte multi-dimensionali. Sunt toleranti in gandire si inteligeti in moduri neobisnuite. In mod constant, Scorpionii simt totul si se trateaza in moduri foarte profunde si emotionale.

Pestii este foarte bun la detectarea emotiilor si subtilitatilor vietii. Ei aplica intuitia lor pentru a se conecta atat la lumea fizica, cat si la cea spirituala. Aceste zodii au talante artistice si se adapteaza la situatii dificile mai rapid comparativ cu celelalte zodii de apa.

Cancanul – din toate zodiile de apa, Cancanul este cea mai mica intuitie si instinct. Ea simte ocazional sentimente profunde, dar prefera lucrurile mai simple. Cancanul este o fire independenta si vorbeste consecvent despre nevoile si preocuparile sale.

Personalitatea zodiilor de apa

Ei sunt foarte simpli, directi si subtiri din punct de vedere emotional. Cu toate acestea, zodiile de apa sunt, de asemenea, foarte sensibile si se pot conecta usor la trairile altora. Ei pot fi inclinati sa-si dea seama de emotiile altora mai mult decat sa monitorizeze propriile lor. Cand sunt fericiti, zodiile de apa pot fi foarte extrovertite si vesele. In acele momente, ei pot activa si conduce grupurile. Insa, atunci cand sunt infuriate sau suparati, pot fi retrasi si tind sa se gandeasca la planuri de razbunare.

Relatii de dragoste

Zodiile de apa construiesc relatiile lor solide si profunde. Sunt recunoscatori pentru capacitatea lor de a retine si antrena relatiile cu prietenii si familia. Zodiile de apa lupta atunci cand se simt tradate, dar ofera dragoste si tandrete celor din imediata apropiere. In mod pozitiv, ei pot fi partenerii de viata buni, deoarece inteleg sentimentele altora si sunt constienti de sentimentele in profunzime. In relatiile lor, sunt dedicati si loiali fata de cei care reusesc sa le castige inima.

Bani

Datorita abilitatilor lor intuitie in domeniul muncii, zodiile de apa sunt foarte bune la organizare si strategie. Sunt apti sa se apropie de situatii dificile si sa le rezolve. Cu toate acestea, zodiile de apa pot avea probleme cu banii. Pe de o parte, ei tind sa fie foarte liberali si generosi. Pe de alta parte, pot fi reticenti in a investi in proiecte mai mari. Daca au un plan bine gandit si documentat, atunci zodiile de apa sunt foarte bune la a pastra o valoare buna pe termen lung.

Sanatate

De obicei, zodiile de apa sunt destul de loiale fata de programul lor de sanatate si bine-stare generala. Cu toate acestea, pot prezenta momente in care se lasa sa cada si au nevoie de un impingator. Aceste zodii sunt susceptibile la dificultatile emotionale si trebuie sa se concentreze asupra intelegerii si acceptarii sentimentelor lor. De obicei, zodiile de apa trebuie sa taie lucrurile care ii stresau si sa se linisteasca si sa respire.

Patru zodii de apa – Racul, Scorpionul, Pestii si Cancanul – sunt cunoscute pentru instintele lor profunde si indraznete. Acestes zodii sunt profund sensibile, intuitie si empatice. Acestea s-au demonstrat a fi foarte bune la intelegerea emotionala a altora si au puterea de a se adânci si egzplora lumea emotionala. Zodiile de apa construiesc, de asemenea, relații profunde și durabile și sunt foarte generoase si protectoare in ceea ce le priveste. Cand vine vorba de bani, pot fi reticenti, insa cu un plan bine documentat si un gandire strategica si precisa, aceste zodii pot pastra valoare pe termen lung. Pe partea de sanatate, zodiile de apa pot fi susceptibile la stres, deci au nevoie sa taie „zgomotele inutile” si sa-si acorde mai mult timp si spatiu pentru a se reface si a se relaxa.