Tunsorile cascada sunt printre cele mai populare tunsori pentru a scoate cel mai mult in evidenta parul mediu. Aceasta „cascada” de suvite se potriveste excelent pentru femeile cu par mediu, deoarece confera volum si adauga stralucire podoabelei capilare. Cascada ofera o varietate de optiuni, asa ca toate femeile care vor sa ofere un aspect diferit, o schimbare sau chiar gasesti o forma mai evidentiata, cu putina imaginatie si cateva unelte pot sa creeze impamantenirea care li se potriveste cel mai bine.

Inainte de a incepe sa cititi recomandarile noastre, trebuie sa va amintiti sa alegeti intotdeauna o tunsoare care avantajeaza forma fetei si consolidarea trasaturilor faciale.

🎨 Coafuri par mediu in stil cascada
Pentru un look moderat, natural si elegant, femeile care au parul mediu si doresc sa-si puna in valoare buclele sau bretonul, pot alege o tunsoare cascada care se potriveste in general tuturor formelor fetei. Ideea principala este sa creezi un efect de „cascada” de suvite, care mai pot fi tunse in abordari distincte si adaugarea unor linii sau incorporarea de bucle din matrite in combinatie cu alte tehnici de tunsor faţa mai lungi si in dreapta atinsă pana la nivelul umarului.

Variantele de tunsori par mediu in stil cascada sunt extrem de variate si se preteaza la orice forma a fetei: rotunjita, ovala, patrata. Unele dintre preferatele noastre, cum ar fi cele Lungi cu Breton, Breton Lung si Cascada Lunga, sunt acestea enumerate mai jos.

➤ Tunsoare Lunga cu Breton
Tunsorile Lungi cu Breton sunt extrem de variate si potrivite pentru toate fetele si formele. Pentru aceasta optiune, parul se lasa sa cada intr-o cascada moale sau se foloseste peria rotunda pentru a crea bucle si valuri, modificandu-si asimetric forma. Bretonul este estompat pentru a evidentia fruntea.

➤ Breton Lung
Aceasta optiune adauga un twist modern si subtil la o cascada de par mediu si ofera un look elegant cu un par nezdravan si ondulat. Bretonul lung poate fi aranjat intr-o parte sau suvitele pot fi cantonate la spate. Aceasta varianta se preteaza la orice forma a fetei si da un aspect sic al instantaneu look-ului.

➤ Cascada Lunga
Aceasta tunsoare cascada nu necesita mult efort si se preteaza pentru parul mediu si drept. Se potriveste si la parul cret, insa parul drept va oferi un look mai curat si lipit de aceasta optiune. Cascada mai lunga poate fi obtinuta prin tunsul in mai multe straturi si curatarea parului in tehnica “razboiul uscat”.

🌹 Intretinere tusori par mediu in stil cascada
Pentru intretinerea parului in stil cascada, se recomanda tratamentele profesionale si produse cosmetice de cea mai buna calitate. Uleiul de argan este foarte bun pentru hidratarea parului si pentru efectele sale rezistente.

Pentru a mentine stilul cascadei, briciul este o unealta excelenta, pe care o putem folosi pentru a defini marginile laterale si de sus si de jos ale cascadei pentru a face look-ul mai curat si mai bine definit.

Acordati-va cel putin o data pe saptamana cel putin 10-15 minute parului dumneavoastra pentru a va coafa in mod corespunzator pana obtineti un rezultat natural si armonios.

🎯 Sfaturi finale pentru Par Mediu in Stil Cascada
Acestea sunt principalele aspecte importante de care ar trebui sa tineti cont atunci cand alegeti o tunsoare cascade pentru parul mediu:

  1. Alegeti cea mai adecvata tunsoare pentru forma fetei si trasaturile faciale.
  2. Scoateti in evidenta fruntea / linia partii prin intrebuintarea unor produse cosmetice adecvate.
  3. Utilizati alte produse profesionale pentru hidratarea parului si rezistenta la stiluri individuale.
  4. Utilizati un ustensila proprie (perie sau brici) in fiecare zi pentru a mentine stilul si coafura.
  5. Faceti o data sau de doua ori pe saptamana tratamente pentru a le oferi parului ingrijirea adecvata.

Tunsori cascada par mediu va ofera o structura si un aspect natural, dandu-va suficient ascutime si volume pentru a crea un aspect modern si modern. Vizitati-va stilistul de incredere pentru a decide cea mai buna varianta pentru parul dumneavoastra si nu uitati sa-i prezentati una dintre aceste idei.