Fie că ești unul dintre cei Gemeni sau doar pur și simplu interesat de horoscopul dragostei Gemeni 2020, ai venit în locul potrivit. Zodiacul Gemenilor este caracterizat de energie, mentalitate deschisă și originalitate. Acest lucru se aplică și în ceea ce privește dragostea, astfel încât urmează să vedem ce ne-a pregătit acest zodia în 2020 pentru călătorii sale de dragoste.

Ce va aduce 2020 pentru Gemeni în dragoste?

Cei Gemeni se află într-o poziție academică favorabilă care îi va încuraja sa exploreze unele animalele cele mai ascunse ale spiritului lor creativ. Vibratia puternică care vine de la planeta Mercur va genera suficientă încredere pentru a aborda îndrăgostirea în moduri mai experimentale și poate chiar mai pline de vrajă spirituală. S-ar putea să fie o perioadă similară cu cea în care timpul să se așeze și să lase semn de călătorie către noul mod de a privi lumea.

VA avea oportunități bogate ca să se reinventeze și să-și extindă orizonturile pentru a încerca și a experimenta mai multe moduri de a iubi pe cei din jurul lor. Cel mai important este să nu dea curs impulsurilor impulsive sau să se agite prea mult atunci când vine vorba de relații sau să-i înjunghie pe alții; în schimb, rămâneți fideli valorilor și scopurilor umanitare, și tot ce se întâmplă în lumea dragostei și înalta adorată va veni la tine.

Progresul conjugal

Ca rezultat al dezvoltării și îmbunătățirii personale, cei Gemeni vor începe să își viziteze propria lor conștiință și să facă față oricăror răni interioare sau vulnerabilități. Această maturizare i-ar putea provoca să caute parteneri care, la rândul lor, să-i încurajeze și să-i susțină pe întregul lor călător spiritual.

Acest lucru nu înseamnă că oamenii trebuie sa se opreasca neapărat să se îndrăgosteasca în cazul în care au intalnit un partener potrivit; ci poate să simtă o conexiune profundă spirituală și să facă loc unui fel de complicare a relației, în loc de suficienți sa înrăutățească totul.

Ce e de așteptat pentru relația Gemeni cu alte semne

Relațiile sunt adesea provocatoare și formidabile odată ce cei Gemeni realizează binele sufletului lor profund. Ei ar trebui să fie prezenți și deschiși față de partenerii lor și să se asigure că se bucură de o viață emoțională sănătoasă și echilibrată împreună.

Câteva exemple cu privire la ce speră să obțină de la relațiile cu diferite semne sunt esențiale pentru a înțelege ceea ce își doresc să obțină.

Fecioare

Compromisul este important în aceste relații, îndeosebi atunci când vine vorba de modul în care partenerii descoperă o cale comună prin această maturizare. Oricare ar fi etapa în care cei Gemeni se află, un partener Fecioară va împinge relația mai departe, ajutându-i pe cei Gemeni să se exploreze și să accepte forma Embracing Love 2020.

Taur

Întrebările despre Gemeni și Tauri vizează adesea felul în care pot acestea două semne va egala energia, și în special, cum să rezolve posibilele crize sau schimbări în starea elevată pe care o au. Aceste relații se bazează pe abilitatea de a se regăsi împreună pe aceeași pagină în ceea ce privește direcția călătoriei în curs.

Scorpion

L-am văzut pe Stranie și scorpion din ce în ce mai des în 2020. Aceasta este, de asemenea, o relație unde cei Gemeni trebuie să se dezbată, deoarece contradicțiile dintre mentalitățile moderne și misterele spirituale pot sta în calea unirii sentimentelor lor. În 2019, acest semn a avut parte de o perioadă de fascinație față de munca sa interioră, care ar fi încununată de emanciparea completă de beneficiul unei asocieri puternice, una care depășește frontierele ambiguității și fricii.

Săgetător

O astfel de împerechere ar pune din nou la încercare ponderea Gemenilor și de a stabili limitele sănătoase, deoarece aici cei Gemeni sunt provocați să fie mereu pregătiți să meargă în nou și să îl exploreze cât de departe vor da seama și să se alăture direct în călătoria sa.