Femeia Varsator se evidentiaza prin independenta, unitate spirituala si creativitate. Aceasta zodie apartine elementului aer si ea se bucura de libertatea unei energii ideale in pat. Iata ce caracteristici arata ca femeia nascuta sub acesta pozitie a zodiacului este atat de interesanta si de capabila sa creeze pe deplin si sa se bucure de satisfactii maxime.

Explicatie a Zodiei si Trasaturii Ei

Femeia Varsator este o persoana vesela si optimista, cu o personalitate pozitiva. O cunoastere mai avansata a sentimentelor si ideilor sale ii permit sa actioneze si sa gandeasca dincolo de regulile categoricesti. Cu o energie creativa, aceasta este generoasa, rabdatoare, gandind liber, dar si inovativa, deschizandu-se noilor experiente. Acest sens estetic si lipsa temerilor acassei ii confera femeilor Varsator atingerea adevaratei fericiri in pat.

Cele Mai Atractive Trasaturi

O femeie Varsator este mereu open-minded si capabila sa il ghideze pe partenerul sau cu eleganta si sensibilitate. Aceste tari calitati feminine evidentiaza si determina destule lucruri interesante in timpul experientei patului. Iata mai jos cele mai atractive trasaturi ale acestei zodii femei in patul:

 1. Intuitie spirituala si constiinta. O femeie nascuta sub zodia Varsatorui, este profund spirituala si constienta de sentimentele si nevoile celuilalt. Acest lucru inseamna ca aceasta poate explora si aduce la suprafata cele mai intunecatele sentimente, construind o experienta patului profund, emotionanta si memorabila.

 2. Explorare si actiune. Femeile Varsator sunt deschise majoritatii experientelor si cauta mereu sa creeze lucruri deosebite. In pat, aceasta abilitate organizatorica, ii permite sa letexe in mod eficient si pozitiv planul si experienta.

 3. Abilitatea de empatie si cuplare. Aceste femei se bucura de simtul lor real si profund de a patrunde perfect in sentimentele celuilalt, asa ca aceasta experienta in pat va fi mereu intensa si unica.

 4. Satira si umor. O femeie Varsator poate ajusta intotdeauna experienta pentru a fi intim, relaxata si interesanta. In timp ce aceasta poate sa fantezeseaza mult atunci cand vine vorba de pat, ea isi intretine mereu umorul amuzant si simtul umorului si poate sa participe la alaturari de cuvinte ciudate.

 5. Imaginatia si creativitatea. Aceasta energie creativa si imaginatie ii permit sa ia experienta patului la un nou nivel. Femeile Varsator sunt intotdeauna pregatite sa se deschida catre noi fantezii si sa exploreze lucruri noi, pentru a-si creste placerea.

 6. Emoțiile și experienta. Aceste femei iubesc sa construiasca legaturi emotionale, asa ca ei se asigura mereu ca fiecare experienta din part patului sa provoace sentimente intense si profunde.

Pick Up-uri pentru Stimularea Femeii Varsator in Pat

Atunci cand vine vorba sa te asiguri ca experienta patului acestei femei interesante sa fie completa, este vital sa le oferi acestora niste stimulente. Unele idei de pick-ups ar include:

 1. Vorbeste des sa starnesti curiozitatea. Aceasta femeie se simte motivata daca partenerul ei vorbeste o multime. Abordari provocatoare in pat considerate interesante si atractive pentru femeia Varsator pot starni pasiunea si dorinta lor.

 2. Surprinde-o! Spontaneitatea si surprizele pot fi marele diferenta intre o experienta distractiva si interesanta si o scurta experienta din part patului. O femeie Varsator apreciaza simpla surpriza si nu se va plictisi niciodata.

 3. Stimulare emotionala. Cu siguranta aceasta zodie de femeie ia lucrurile emotionale foarte in serios in pat. Pentru ca ea sa simta placere, nu respinge niciodata felul in care se simte si nu ratia nicio ocazie de a-i arata ce simte.

 4. Ofera-i libertatea! Femeile Varsator se bucura mult si iau partea libertatii si explorarii care conecteaza sentimentele si trasaturile orgasmului lor. Aceasta simte nevoia sa incerce lucruri noi, asa ca ofera-i aceste lucruri pentru a oferi aceasta zodie de femeie experienta gasita in pat.

 5. Dovada de afectiune pe care aceasta o iubeste. Aceste femei au un simt profund si real al adevaratei afectiuni si iubiri si ele iubesc sa simta adevarata semnificatie in experientele lor schimbatoare ale patului.

 6. Ia lucruril care sa duca experienta la un alt nivel. Unele dintre cele mai interesante stimulari in pat pentru femeile varsator sunt abilitatea partenerului sau de a crea senzatii si imaginea mentala induse de actiunile lor.

 7. Iedera spatiu. Este foarte important ca fiecare partener sa isi recapete energia pentru a evita sentimentele de epuizare si frustrare intre parteneri. Femia Varsator trebuie sa ia mereu in considerare aceasta chestiune si sa ia spatiu fizic si mental.

Femeia Varsator se bucura de experienta patului ca de un moment de conexiune spirituala si fizica. Ea se bucura de spiritualitate, energia creative si intuitia care le furnizeaza ocazia de a exploreaza liber sentimentele si experientele lor in materie patului. Stimularea acestei zodii poate fi o provocare mare, asa ca este important sa oferi partenerei tale experiente interesante si sa o lasi sa exploreze libertatea sa emotionante in pat.