Stiti ce-i mai greu in viata? Sa treci peste ranile emotionale si sa iti gasesti putina liniste. Desi poate fi foarte greu, important este sa intelegi si sa accepti adevarul – sa iti zambesti si sa mai privesti si inapoi cand arunci o privire la relatia parinte – copil si relatia cu fostii parteneri. Asta pentru ca, numarate relatii, si anume sentimentele de teama sau neincredere tu poti obtine acest lucru.

Atunci cand se termina o relatie, poti sa iti doresti sa fi impreuna din nou cu acea persoana, chiar daca nu mai lucreaza in favoarea ta. Si atunci, te intrebi: cum stiu daca fostul meu se va intoarce la mine?

Iata cateva indicii care-ti pot da un raspuns la aceasta intrebare:

  1. Intentiile lui sunt intotdeauna bune

Unul dintre semnele ca fostul tau se va intoarce la tine este daca el isi exprima in mod permanent intentionele bune. Nu trebuie sa iti schimbe motile, ci sa arate ca el iti tine la inima tie sii sanatatii tale. El trebuie sa fie pregatit sa se comporte frumos si sa se implice in toate aspectele vietii tale si sa se arate afectiv.

  1. Isi arata deschiderea si vrea sa fie aproape

Al doilea semn ca fostul se va intoarce la tine este daca el isi arata deschiderea in a discuta si in a fi aproape de tine. El trebuie sa se angajeze sa te asculte si sa te respecte, tinand cont de nevoile si dorintele tale. Daca fostul tau iti arata ca te intelege si ca vrea sa-ti fie prieten, atunci exista posibilitatea sa se intoarca la tine.

  1. Il vrei in continuare

Daca simti ca il iubesti inca si vrei sa stai cu el, atunci el se poate intoarce la tine. Chiar daca el a facut anumite greseli, daca il iubesti si vrei sa te impaci cu el, atunci exista o sansa sa revina. Trebuie sa stii ca puterea sentimentului pe care il simti fata de el va fi un mare factor in determinarea cat de dispus si pregatit este el sa se intoarca la tine.

  1. Ai trait experiente care te-au ajutat

Atunci cand se termina o relatie, este posibil sa te confrunti cu sentimente de vinovatie, de tristete si de disperare. Acestea te pot ajuta sa te apropii mai mult de tine insuti si sa te intelegi mai bine pe tine si pe fostul tau. Aceste experiente te vor ajuta sa accepti si sa ierti si sa simti incredere si relaxare in relatia ta cu fostul tau. Acest lucru poate fi un semn ca fostul tau se va intoarce la tine.

  1. Foamea ta de a te conecta cu el

Daca simti ca ai cheful sa te reconectezi mental, emotional si spiritual cu fostul tau, exista o sansa ca el sa revina la tine. Atunci cand esti dispus sa te deschizi si sa-ti exprimi sentimentele si sentimentul dorintei tale de a fi din nou impreuna, il vei incuraja sa-si deschida inima si sa revina in relatia ta.

  1. Intr-o viziune clara despre ce vrei

Atunci cand te intorci la un fost partener, trebuie sa fii foarte clar cu ceea ce vrei din acea relatie. Inainte de a trata cu fostul tau, trebuie sa iti exersezi aceeasi abordare si sa stii ce vrei sa faci. Trebuie sa ai o buna intelegere despre relatia ta si sa stii ce lucruri sunt acceptabile si ce sunt absolute neacceptabile.

  1. Sinceritatea este importanta

Nu exista nimic mai important decat sinceritatea in orice relatie, indiferent ca este sau nu despre un fost partener. Comunicarea este esentiala pentru a face progrese. Daca fostul tau se simte haios si confortabil in a-ti comunica sentimentele si dorintele sale, atunci ai o sansa ca el sa se intoarca la tine.

  1. Nu ai nimic de pierdut

Daca simti ca trebuie sa incerci sa iti reamai cu fostul tau, nu ai nimic de pierdut. Chiar daca nu se intampla nimic si fostul tau nu iti raspunde sau nu este interesat sa revina, poti sa incerci inca o data. Cel mai important lucru este sa iti doresti sa iti reconstruiesti relatia si sa inaintezi catre o experienta pozitiva de intoarcere.

Cum stii daca fostul se va intoarce la tine?

Este posibil sa nu existe un raspuns clar cutint la aceasta intrebare, dar exista cateva semne ca iti pot da un indiciu daca fostul tau se va intoarce sau nu la tine. Aceste semne includ intentiile bune ale fostului tau, deschiderea sa in a fi aproape si a discuta, dorinta ta de a fi din nou impreuna, capacitatea ta de a te conecta de la o experienta anterioara si constientizarea a ceea ce vrei din relatia ta cu fostul tau.

In orice relatie, este important sa ai incredere in tine si sa te deschizi in a primi si a da iubire si a-ti asuma responsabilitatea pentru ceea ce vrei si ceea ce simti. Daca acest lucru se intampla, atunci s-ar putea ca, intr-o zi, fostul tau sa intoarca sa se alature tie.