Coafurile simple, parului mediu sunt usor de realizat și sunt un mod bun de a-ți ieși în evidență. Sunt discrete și puteți opta pentru această opțiune oricând aveți nevoie de un look rapid și modern. În mod frecvent, parul meu se umple de produse pentru a obține textură și stil, dar adesea doresc o coafură simplă și rapidă, în special în weekend. Există o mulțime de coafuri simple pe care le puteți încerca pentru parul de lungime medie.

Cum sa gasesti look-ul perfect pentru parul de lungime medie

Parul de lungime medie este foarte ușor de stilat și adaugat volum. Dacă sunteți persoana relaxată și doriți să obțineți un look modern și simplu, acesta este momentul să încercați câteva coafuri simple și rapide pentru parul mediu. Unele dintre cele mai populare coafuri pentru această lungime sunt:

 • Basic Bun: Stilați părul într-o coadă catifelată și prindeți-l cu o vârfurâ și să folosiți un elastic black. Pe lânga aceasta, asigurati-va că mâinile sunt moi atunci când realizați coada. Acesta este un look simplu, modern și totuși elegant.

 • Unde ușoare: Dacă doriți să creați un look mai lejer și mai romantic, încercați buclele ușoare. Puteți folosi ondulatoare și șchiopote pentru a obține această coafură ușoară și frumoasă. Bucla să fie suficient de strâctă pentru a asigura volum parului.

 • Asimetrie: Această coafură se obține prin divizarea parului în jumătăți, spre stânga și spre dreapta, apoi de adăugat volum în partea dorită. Dacă doriți să atrageți atenția asupra ochilor, asigurați-vă că volumul se află în partea de sus a capului și lăsați câteva fire libere, oferind astfel o limită. Această coafură este încă elegantă și modernă în același timp.

Produse pentru styling

Odată ce ați ales look-ul perfect, factorul esențial este alegerea corectă a produselor de styling. Pentru a obține această coafura simpla și rapida, aici sunt câteva produse cheie de care trebuie să țineți cont:

 • Gel: Gelul pentru păr și benzi boomerang le puteți folosi pentru a crea volum și pentru a face lineaturea ideală.

 • Ceară de păr: Folosiți ceara de păr pentru textură și stil.

 • Ceara topită: Această ceară este perfectă pentru stilizarea și obținerea volumului pe toată lungimea părului.

 • Spray pentru definirea șuvițelor: Spray-ul pentru definirea șuvițelor şi a buclelor este soluţia ideală pentru a realiza coafuri ce au nevoie de o finisare.

 • Termoprotectorul: Acest produs este un must pentru coafarea parului datorită faptului că protejează părul de căldură. Se aplică pe parul umed înainte de folosirea oricărui alt dispozitiv de încălzire.

Sfaturi pentru mentinerea coafurii

Odată ce ați făcut coafura, a venit momentul să știți cum să vă păstrați look-ul și mai mult, pentru un efect modern și elegant.

 • Folosiți întotdeauna produsele potrivite pentru tipul de par și stil.

 • Pentru îngrijire, folosiți întotdeauna balsamul potrivit, măștile de par și produsele de styling.

 • Evitați produsele creeate pentru a obține volum și produsele pe bază de silicone.

 • Utilizați dispozitivele de încălzire cu grijă.

 • Pentru a evita uscarea parului, șamponeză-te la fiecare 2-3 zile.

 • Utilizați un balsam sau orice alt produs special conceput pentru a proteja părul de căldura produselor de styling

Acestea sunt câteva dintre cele mai populare tipuri de coafuri simple pentru parul meu mediu. Încercați aceste look-uri în funcție de va predilecții și veți vedea cum acestea se pot potrivi perfect cu stilul vostru. Desigur, nu uitați că trebuie să utilizați produse de styling și îngrijire adecvate, care să vă protejeze parul, pentru a obține cele mai bune rezultate.