Coafurile scurte sunt unele dintre cele mai populare si in trenduri ale anului, printre cele maine incercate fiind si parul cret. Coafurile scurte pentru par cret ofera o substanta frumoasa, volumina si un plus de feminitate. Astazi vom discuta despre cum coafura scurta poti sa iti pui in valoare parul cret si cum sa faci alegerea cea buna pentru tipul tau de par.

Beneficiile coafurilor scurte pentru parul cret

Coafurile scurte sunt benefice intr-o multitudine de moduri atunci cand te gandesti cum sa iti inscenazezi parul cret.

Avantajele de a opta pentru o coafura scurta sunt:

 • Permite indepartarea firelor daunatoare sau crescute.
 • Intampina moduri unice in care sa iti definesti look-ul.
 • Coafurile scurte iti ofera reducerea sapunului si uscatorului, evitandu-se irigarea sau folosirea alte produse de ingrijire a parului.
 • Parul cret devine mai putin moale si mai usor de gestionat.
 • Foarte factibil pentru gandirea noastra de fiecare zi si prezentare.

Cum sa faci alegerea cea mai buna pentru tipul tau de par cret

Exista mai multe chestiuni pe care trebuie sa le luam in considerare atunci cand decidem sa optam pentru o coafura scurta pentru par cret.

 1. Incepe cu subtierea parului. O metoda mai buna de a elibera volumul si de a replica parului incretit, de asemenea, la selectarea unei coafuri scurte, este patrunerea subtierii pentru a-ti usura caderea generala.

 2. Defineste-ti silueta capului. Cand optam pentru coafuri scurte, e important sa ne gandim la simetria si proportiile capului tau. Daca ai bucle mai groase si par mai des, vei dori sa faci un tuns care sa creeze o conturare mica sau un aspect rotunjit.

 3. Nu subestima puterea uscarii cu peria rotunda. Uscarea cu peria rotunda poate face minuni pentru a adauga forma si volum parului tau.

 4. Ia in considerare reflexiile puternice si layerele. Pentru a adauga definire si a separa intregul look, poate fi utila folosind reflexii puternice si coloarea pentru a intari coafura. De asemenea, layerele si texturile usoare pot fi perfecte pentru a nu exagera prea mult si pentru a avea un look chic si tineresc.

5. Coafuri scurte pentru parul cret

In functie de cat de scurta sau de lunga ti-ai dori sa fie coafura, exista intotdeauna un look perfect pentru parul tu cret.

De asemenea, exista optiuni bazate pe substraturile parului, cum ar fi palaru scurt pentru par cret subtire si coc scurt pentru par cret de grosime medie.

Iata cateva dintre cele mai populare coafuri scurte pentru par cret:

 1. Cocul scurt
  Este o oferta tinereasca si eroice pentru o forma scurta a parului. Acest look poate fi intarit in locuri precum cutele pentru un look al stilului militar.

 2. Par natural si scurt
  Acest look se poate obtine prin rotunjirea varfurilor cu o perie rotunda, oferind un par natural, scurt, deschis. Acesta este perfect pentru aceia dintre noi care vor mei mult sau mai putin volum pentru parul lor cret.

 3. Blunt Bob
  Acest look se poate obtine prin tunderea parului la acelasi nivel, permitandu-ti sa detii un look mai indoit si intreg. Perfect pentru cei avand parul cret si subtire si ofera o senzatie de tunica cu volum minimal.

 4. Pixie Cut
  Style-ul pixie este o selectie formala, curata si estetica ale parului scurt. Cu perierea parului cu o perie rotunda, aceasta coafura devine unica in fiecare zi.

 5. Celuta lata cu ciupituri
  Aceste stiluri sunt perfecte pentru cei care vor acea senzatie moderna si eleganta in acelasi timp. Acesta are layere definite si flexibile care permit parului sa respire si sa mai mentina restructurile para feluri in aceeasi zi.