“Ce inseamna cand visezi ca omori pe cineva”. Acesta poate fi un vis tulburator si frustrant, cu care lumea se lupta de multa vreme. Inca se constituie un subiect controversat in cercul psihologilor si al specialistilor in interpretarea viselor. Unii cred ca un vis in care mori sau ucizi pe cineva este indiciul ca simti nevoia sa te conectezi la ceva subtil, intunecat, si nefiind constient de aceasta dorinta, calea naturala de manifestare a ei a fost prin vis. Desi acesta poate fi un vis arzator, nu ar trebui sa iti faci griji si sa te simti vinovat pentru el.

I. Interpretarea simbolica a visului

Atunci cand visezi ca omori sau ucizi pe cineva, visul are implicit un sens simbolic. Trebuie sa va intrebati ce anume va tulbură si care este problema actuala pe care sunteti pe punctul de a o rezolva. Cel mai folosit simbol al visului in care ucizi pe cineva este disparitia sau a unei parti imagine a ta, care se manifesta sub forma unei persoane, obiect sau situatie cu care erai conectat sau care reprezenta caracteristica ta.

De obicei, visul poate indica sentimentul de a fi “eliminat” sau ”distrus”, mai enervant decat atunci cand cineva moare in visualizarea ta. Daca te simti vinovat la astfel de vise, ar trebui sa-ti amintesti ca nu poti controla ce pare inteles in visul tau. Acesta poate fi rezultatul luptei interioare dintre partea ta rautacioasa si cea inocenta.

II. Visul poate simboliza sentimentele tale profund ascunse

Visul poate fi si o modalitate principala prin care iti exprimi sentimentele profunde, care pentru ca sunt frustrante, iti sunt ascunse si nu le poti exprima in viata reala. Cand ai vise de omor, acest lucru sugereaza faptul ca suferi de o profunda suferinta, in care simti o restrictie atat de curajoasa incat nici macar pe tine sau persoanele dragi nu le permiti sa te vada realitatea din spatele mascarii tale.

Visul poate fi in acelasi timp si un manifest manifest al irationalitatii tale si al teamelor care le-ai refulat adanc in interiorul tau. In acest caz, sa-ti imaginezi ca ucizi pe cineva in vis reflecta faptul ca vrei sa eliberezi toate frustrarile si anxietatea pe care i-ai ascuns-o in tine.

III. Ce inseamna cand ai vise premonitorii?

Unii oameni considera ca ai vise premonitorii in care tu sau cineva din jurul tau ucide pe cineva si presupune ca acest lucru poate prevesti un eveniment neplacut viitor. De asemenea, visele premonitorii sunt, adesea asociate cu evenimente profunde ce se intampla in vietile persoanelor pe care tu le cunosti in viata reala. Intelegerea visele premonitorii se refera la simbolurile pe care le-ai perceput in vise si la felul in care percepi evenimentele din prezent si probabilitatea ca acestea se pot transforma intr-un eveniment viitor.

IV. Visul poate fi o manifestare a anxietatilor tale

Multi oameni raporteaza ca au vise in care ei sau cineva drag ucid pe cineva, si ca aceste vise sunt asociate cu anxietatea si stresul pe care o simt in prezent. Aceasta anxietate poate veni din frica de a pierde un job sau de a se desparti de cineva drag, sau poate fi motivata de experiente emotionale traumatice din trecut. Anxietatea poate genera si tulburari de somn, care se manifesta sub forma vise tulburatoare si poate afecta modul in care te simti pe parcursul intregii zile.

V. Cum poti sa descurci visele precum cel de omor?

Pentru a intelege ce simbolizeaza visul in care omori pe cineva, primul pas ar trebui sa fie sa te conectezi la fluxul tau emotional si sa incerci sa identifici emotia principala a visei, care te-ar putea face sa te simti lezat. In plus, poti intreba si ce era acea persoana sau situatie care a fost omorata in vis, deoarece ar putea fi persoana din visul tau o experienta trecuta care afecteaza inca modul tau de a gandi.

Jurnalul de vis poate fi de asemenea un lucru foarte benefic pentru a intelege acest tip de vise. Prin a fi conscient de ce simti si te gandesti, inainte si dupa vise, vei putea sa-ti vezi mai bine simbolurile ce se afla dupa visele tale. De asemenea, discutiile cu un terapeut pot fi de asemenea o optiune ideala pentru a te ajuta sa intelegi ce inseamna cand visezi ca omori pe cineva si care sunt cauzele acestora.

Visele in care omori sau ucizi pe cineva pot fi tulburatoare si intens emotionale, dar orice vis are o calitate simbolica profunda si chiar daca visul se simte puternic, nu trebuie sa te simti vinovat pentru el. Fiecare individ va interpreta visele sale in mod diferit, dar prin cunoasterea simbolurilor, emotionale si intrigii acceptarii lor, vei intelege mai bine daca in spatele acestui vis exista o semnificatie pozitiva sau nu.